| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| @siteadi.com msn açarken sansür
Arkadaşlar merhabalar... Şöyle birşeyle karşılaştım, https://accountservices.passport.net...50%26lc%3d1055 Yukarıdaki linkten isim@siteadi.com msn açmak isterken siteadi içerisinde turkiye kelimesini geçiremiyorum. Örneğin: exelance@mybbturkiye.com diye mail açamıyorum ama deneme amaçlı exelance@mybbturkiy.com yazdığımda kabul ediyor. Emin olmak için exelance@turkiyeforumlari.com denedim kabul etmiyor ama exelance@turkiyforumlari.com yazdım kabul ediyor. Bunun bir çözümü varmı diye sormak istedim sizlere. Bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim...
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| ||||
| ||||
|
eğer böyle bişey varsa yazık hotmaile ne diyelim.. iletişime geçip düzelttireceğini sanmıyorum.
|
|
| ||||
| ||||
|
turkiyeforumlari.com mybbturkiye.com domainleri domains.live.com 'dan kaydedilmişse o yüzden kabul etmeyebilir.. exelance@turkiyegecendomain.com olarak deneyebilirmisin birde |
|
| ||||
| ||||
|
katılıyorum aynen böyle bir durum olmalıQuote:
|
|
| ||||
| ||||
|
mybbturkiye.com domaini domains.live.com a kayıtıdır.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |