| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| wp MU kurulumu?
merhaba arkadaşlar, wp MU kurulumunda apache ve diğer dosyalar üzerinde yapılacak değişiklikler neler bilenimiz var mı acep? |
|
| ||||
| ||||
|
1. Apache için wildcard özelliği aktif edilecek. 2. Kurulumda hata alınırsa wp-config.sample dosyasını el ile editlemeniz gerekecek. 3. Mümkün olduğunca locale değil sunucunuza kurmaya çalışın. 4. Kurulum sonucu admin şifresini vermeyebilir ![]() ve bir de subdomain olarak mı kullanacaksın yoksa dizin olarak mı? |
|
| ||||
| ||||
|
misc, madem biliyorsun neden söylemiyorsun ciğerim gel bakayım bi MU kurdurayım sana
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
ımm kem küm ıkk kök |
|
| ||||
| ||||
|
tam benlik iş. desgner sen bana elindeki bot scriptini vereceksin. bende sana wpmu kuracağım. subdomainli. ör |
|
| ||||
| ||||
|
zor değil tam olarak anlatırsak, domain üzerine kurarken sorun çıkartmıyor sunucuya dosyaları çektikten sonra Direk! kuruluma geçebilirsiniz. Ancak bir alt klasöre kuracaksanız muhakkak bir sorun çıkartır, işte burada yapılması gereken alt klasörüde alan adı gibi göstermek gerekir.(httpd.confa ayarlar girilmeli, vhosts gibi gösterilmeli klasörümüz. Subdomain yaparsanız da olmayabilir.) Bilhassa önceden baya bir sorun çıkartıyordu, ama şimdi denedim sorun çıkartmıyor.
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
birde bana kurarsan çok sevinirim |
|
| ||||
| ||||
|
herkez wp mu tutdurmuş gibiyo nedir bu ya |
|
| ||||
| ||||
|
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Bi durun adam cevap versin
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |