| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Google bana küstümü?
Merhabalar, Arkadaşlar direk konuya giriyorum, sunucumdaki sitelerin indexleri google'dan düşüyor ve google bot siteleri ziyaret etmiyor. CSF'nin google bot ip adresini banladığını görmüştüm fakat banı kaldırdım yinede uğramıyor google. Sizlerden önerilerinizi bekliyorum bu konu için ne yapabilirim tşkler (konu tutarsa sabitleriz) |
|
| ||||
| ||||
|
Uğramamasından sonra ne kadar süre geçti üzerinden?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Çok oldu hemen hemen 1 aydan fazladır
|
|
| ||||
| ||||
|
iptables -L yazıp çıktıyı buraya kopyalarmısın bakalım kimler banlı arasında google varmı görelim 8)
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
bash: iptables: command not found |
|
| ||||
| ||||
|
bende bu komutu yazınca makina kilitleniyor her ne hikmetse
|
|
| ||||
| ||||
| Aynen, bende yazdığımda makine kitleniyor.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
siz iptables -F yazıyor olmayasınız? ben -L diyorum
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
|
Makinanızın kilitlenmemesi için, service iptables stop iptables -ANAHTAR service iptables start
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |