| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Whm Sİfremİ Unuttum
merhaba ben whm sifremi unuttum. whm de root kullanıcı hesabında benim mail adresim kayıtlı. acaba sifre sıfırlama maili gonderttirebilir miyim mail adresime? |
|
| ||||
| ||||
|
Sunucunuzu aldığınız dc ile iletişime geçin ve root'un sıfırlanmasını isteyiniz.
|
|
| ||||
| ||||
| Mail adresine şifre isteme olayı cpanel kullanıcılarında mevcut yani host kullanıcılarında whm için böyle birşey bulunmuyor ibil arkadaşımızın dediği yolu takip ediniz..
|
|
| ||||
| ||||
|
KVM varsa sunucu açılırken sürekli "a" tuşuna bas (aslında e ama a daha kolay olacak) ardından çıkan pencerede dizin göreceksin yada varsa boot parametreleri -s koyup enter e basınca makina single mode de açılacak root şifresini passwd ile değiştirip ctrl + d ile sunucuyu açmaya devam edebilirsin.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Şimdi bişi diyecem ama zor tutuyorum RAMBilişim
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |