| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Awbs&WhmSonic
Merhabalar, Awbs nin çıkan son versiyonunda (2.7.1) whmsonic modülü var. Ben gerekli güncelleme işlemini yaptım fakat whmsonic'i ne awbs de nede cpanelde göremedim. Güncelleme işlemini yaptıktan sonra yapmamız gereken başka bir işlem var mı? Yada nerede hata yapmış olabilirim? Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum, herkeze iyi çalışmalar diliyorum. Son Düzenleme: source; Tarih / Saat: 18.03.08 00:24. |
|
| ||||
| ||||
|
modul varda whmsonic varmı sende yoksa görememen doğal
|
|
| ||||
| ||||
|
+ System Setup, bölümünden whmsonic kısmını aktif ettinizmi, serverınızda whmsonic modülü yüklü mü ?
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
| Doğru söylemişsiniz. Benim serverimde whmsonic eklentisi yüklü değil ve haliyle çıkmamasıda doğal sanırım. yardımlarınız için teşekkür ederim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Rica Ederiz.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, http://www.whmsonic.com/videos.php adresinden flash video'ları seyrederek kullanmakta olduğunuz billing programı ile nasıl ayarlayacağınızı ve kullanacağınızı görebilirsiniz. Desteklenen Programlar: AWBS WHMCS ClientExec ModernBill (Pek Yakında) |
|
| |||
| |||
|
bende o whmsonic bulamadim bende whmsonic yüklü ama hesap aktif edemiyom awbs den yani whmsonic mödül çalişmiyo
|
|
| ||||
| ||||
| AWBS WHMSonic modülü, WHMSonic demo versiyonları desteklememektedir, ücretli sürüme geçtiğiniz zaman AWBS sisteminiz üzerinde WHMSonic modülünü kullanabilirsiniz, Ayrıca AWBS modules setup kısmında WHMSonic ayarlarını görebilmeniz için AWBS programınızın son sürüm olması gerekmektedir. Ücretli sürüme geçtiğiniz vakit AWBS ayarlarınızı bizde yapmaktayız.
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com |
|
| ||||
| ||||
| Ekstra olarak AWBS son sürümü yükledikten sonra veya güncelledikten sonra bu flash video linkinden AWBS ve WHMSonic modülünün ayarlarını ve kurulumunu detaylı görüntülü bir şekilde izleyebilirsiniz. http://www.whmsonic.com/videos/awbs/index.html
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com |
|
| |||
| |||
|
Hocam ben Awbs en son sürümü kullaniyorum ve whmsonic yarin lisansi aliyoruz. ![]() Bİz zaten korsana karişiyiz demo sürüm sadece deneme olarak kullandik yanliş anlamayin ![]() Whmsonic devamli kullanicaz çok beyendik yarin lisansi aliyoruz. bilginize. ama bu awbs de whmsonic bende modül yok en son versiyon bir 2.71 ama yok yardimci olursaniz çok sevinirim
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |