| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| server açılmıyor whm den apache update etmeye kalktım ama serrver acayip yavaşladı ve sonunda hatalı kurdu. servera komple reset attım bir daha açılmadı VNC Viewer 4 5900 portundan giriş yaptım ve server kernel panic hatası veriyor. nasıl başlatabiliriz acaba |
|
| ||||
| ||||
|
Kernel panic verdiyse ve tek kernel template'in üzerine kurduysan o sunucunun malesef kurtulma şansı yok. Ancak, KVM ile (vnc) girerek, makina boot ederken açılacağı kerneli değiştirirsen (açılırken menü geliyor karşına) belki kurtarabilirsin.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
ordan denedim açıldı ssh mi dosmu ne giriş yapabiliyorum ama /scripts/upcp /scripts/updatenow /scripts/sysup komutlarıyla whm yi onarmaya çalışıyorum ama sürekli hata veriyor. bir arkadas /etc/fstab dosyası bozuk diyor ve salt okunur açıyor sistemi demişti ama ben komut sistemine girdim servisleri başlatırken hep apache vb şeylerde hata veriyo |
|
| ||||
| ||||
|
fstab dosya yetkileri değişmişse evet servisler hata verir.. Verimerkezinin destek birimiyle irtibata geçerseniz daha iyi olacaktır.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
benim onarma inkanım varmı peki bir şekilde /etc/fstab içeriği de aşağıda ![]() Son Düzenleme: SIZINTI; Tarih / Saat: 31.03.08 00:10. |
|
| |||
| |||
yardım
|
|
| ||||
| ||||
|
Servis ve cpanel komutlarını girdiğinizde aldığınız hata tam olarak nedir ?
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com |
|
| |||
| |||
|
read only file system dosya indirmeye yüklemeye onarmaya çalıştığımda genelde bazı dosya aralarında mesala xxxxxxxxxxx.zzzz 142 read only file system diyor sürekli
|
|
| |||
| |||
|
mesela /scprits/upcp komutunu yazdımı |
|
| ||||
| ||||
|
Sunucunuza, File system check (FSCK) çekilmesi gerekiyor, bunu datacenterınızdan talep etmeniz gerekmekte bir nevze onarabilir veya bozuk blok bulabilir. Muhtemelen HDD nizin bazı dosya sistemi kısımları dağınık veya bozuk sorunuza en güzel cevabı datacenterınız FSCK dan sonra verecek datacenterınızla biran önce görüşünüz. FSCK dan sonra sunucunuz ulaşılabilir duruma dönerse, yedeklerinizi başka bir yere alıp HDD nizin değişimini talep etmenizi öneririm size.
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com Son Düzenleme: WHMSonic; Tarih / Saat: 31.03.08 00:42. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |