| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba Arkadaşlar, Türkiye'nin Kaliteli dc'lerinden biri olan Sadece Hosting'i resimlere size tanıtmak istiyorum.Buyrun başlayalım;
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 Last edited by RAMBilisim; 30.03.08 at 22:27. |
|
| ||||
| ||||
|
Bende resimler çıkmadı :S
|
|
| |||
| |||
|
Bende de çıkmadı
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
bende de |
|
| ||||
| ||||
|
Başlayamadık.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
Anlam veremedim, link veriyorum linkler görünmüyor linklerde problem yoktu halbu ki, hocam konuyu silersiniz müsait bir zamanımda resimleri birebir upload yaparak koyucam inş.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Ben gördüm ama senin resimlerini değil kendim gitmiştim konuya girdim gözümü kapadım düşündüm sen koymuş gibi gördüm sağol ![]() |
|
| ||||
| ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıkıntı yok RAMBilisim herzaman destek için 1 tık ötendeyim |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |