| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
Selam Arkadaşlar Awbs aldik açil kurulmasi lazim ben kurarim derseniz pm atin bana msn adresinizi gönderin sevinirim açil kurulmasi lazim. Saygilarimla |
|
| |||
| |||
|
arkadaşım takıldığın yeri sölersen yrdımcı olabilirim.
|
|
| ||||
| ||||
| Aldığınız bayii kurulum yapmıyor mu...
|
|
| |||
| |||
| Bayiden almadim direk sitesinden aldim ve açil kuraçak kişi araniyor.yardimlarinizi bekliyorum |
|
| |||
| |||
|
[quote=gunes788;12003]Bayiden almadim direk sitesinden aldim ve açil kuraçak kişi araniyor.yardimlarinizi bekliyorum
|
|
| |||
| |||
| Ya hocam msn verseniz özel den kursaniz çok sevinirim ? ben kuramadim |
|
| ||||
| ||||
| AWBS için pdf formatında resimli Türkçe kurulum klavuzu Kurulum Pdf formatında sonsuzhost tarafından tamamen türkçe olarak, resimli bir şekilde anlatılmış.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
|
Selam herşey kurdum tamamdir ama site url giriyom hata veriyo hata bu The system has suffered an unrecoverable database error.Error (if any): Access denied for user 'sunti_sunti'@'localhost' to database 'sunti_hosting'Please contact us if the problem persists. çok ilginç ya |
|
| ||||
| ||||
| Önce bu döküman ı indir, hostunu terminate et tekrar aç, bu dökümanı okuyarak kur emin ol sorun çıkmayacaktır.O yazdığın sorun db problemi.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |