| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Selam Arkadaşlar benim sorunum awbs yükledim türkçe dil paketi yükledim ama sitem giriste ingilizce açiliyo ben türkçe açilmasini isityom nasil ayarliyabiliriz. SUNTİ HOSTİNG İNTERNET HİZMETLERİ Domain Kaydi Win Hosting BAYİ HOSTİNG RADYO HOSTİNG VPS 7/24 DESTEK sitem bu hocam bakarsaniz durumu anlarsiniz. acil yardim edin. Saygilarimla |
|
| ||||
| ||||
|
öncelikle flood yapmaya gerekyok Sorununa gelince configuration kısmından dil seçeneğini Türkçe olarak ayarladınmı ? Dil dosyalarını yüklediğiniz zaman direk olarak açılmaz. |
|
| |||
| |||
|
Selam hocam configuration kismi nerede hocam göremedim |
|
| ||||
| ||||
| AWBS Admin panelinde
|
|
| |||
| |||
|
tamam gördüm hocam tm da orda büsürü link var hangi link ten deyişcek onuda yazarsan sevinirim
|
|
| ||||
| ||||
|
System options kısmında en alt kısıma in Language: kısmını Turkish yap ve kaydet |
|
| |||
| |||
|
Tşk ederim bide hocam en alta sitenin copyrigt yazisi var onu nerden deyiştirebiliriz
|
|
| ||||
| ||||
|
Tema klasörü içinde bottom.php kısmından düzenleyebilirsin.
|
|
| |||
| |||
|
Hocam o dil dosyasi deyişimi bulamadim hala System options en altinda Getting Started bu var langue diye bişey göremedim. ve hocam ben tema deyiştircem başaka bi tema aktiv etcem onuda paneldenmi yapiyoz ve nerden yapicaz awbs yeni kullanicisiyim kusura bakma çok soru sorduysam.şimdiden tşk ler Saygilarimla |
|
| ||||
| ||||
|
Configuration > System Options a tıkla en alta in Language var orayı English değil Turkish yapıcaksın bukadar basit. Bu arada mailini onaylarmısın lütfen ? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |