| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
Selam Arkdaşlar bende awbs kullanicisiyim ve acemisiyim. hesap açicam ama nerden açicaz onu bulamadik yani herşeyini yaptik ip adresi girdik entegre ettik sayilir ama siz yinede entegre nerden edilcegini söyleyin benim sorun şurda ip yaziyom cpanel 11 işaretliyom sonra test diyom başarili diyo ama müşteriye otomatik hosting açamiyoz awbs sizce nedendir cpanel den ayarlançak başka birşeymi var serial key,ini girdik herşey tamam ama hosting açmiyo çok acayip yardim ederseniz çok sevinirim. awbs çok güzel bi sistem ve paket nerden açiliyo ben heralde yanliş ayarladim siz onuda söylerseniz sevinirim. Saygilarimla |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Öncelikle devamlı soru soruyorsunuz, ama ilk önce mailinizi onaylayın lütfen, Sorunuza gelelim, 1- Awbs'deki paket isimleriyle, sunucudaki paket isimleri aynımı ? 2- siteismi.com adresinden curl ve curl ssl aktifmi kontrol ediniz ? 3- Awbs'nin kurulu olduğu sunucumu ekli server olarak ?
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |