| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| ücretli modül yazabilir misiniz
Arkadaşlar cs-cart scriptine sanal pos modulu yazabilir misiniz ücreti ne olur acil lazım Bank asya |
|
| ||||
| ||||
|
Hocam msnden yazmışsınız yerimde değildim, haftasonu sınavlarım var geçsin yapabiliriz sorun değil.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Sonsuzhost Akbank ve Garanti için cs-cart coder'larına tek çekim sanal pos yazdırmış onlara sorarsanız, bankasya için'de cs-cart coder'larına yazdırabilir diye düşünüyorum.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
ne kadar güveniyorsunuz cs-kart'a? önce xss açıklarını kapatsınlar -- sonra pos yazılır. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
1- Bana dünya üzerinde ücretli bir scriptte tespit edilipte yazarları bilgilendirildiğinde kapatılmayan bir açık gösterebilirmisin? diyelimki bildirilmedi bulan kişi sence bunu nette yayınlamıcakmı yayınladığında herkes okuyup hacker havasına girip o bulunan yöntemi kullanıp site hacklemicekmi ? ve bunlar olurken bir cs-cart sahibi bile çıkıp sitesi hacklendiğinde loglarını inceleyip kimsenin bilmediği bu yöntemi tespit edip bildirmeyecekmi? 2- Madem sen cs-cart a güvenmiyorsun bana güvenebileceğim ve %100 hiç bir açığı olmayan ve hiç bir zaman açığı olmayacağı garantisi verilen bir script önerirmisin? 3- Cs cart yapısında ve fiyatında bir script yazarmısın bana söz yaz satışı bana ait inan çok iyi kazanıcan sattığımız fiyatın 3 te 2 si senin olsun 3 te biri benim 4- Dünyada isim yapmış ve ve tanınmış dc ler vb. tarafından kabul görmüş ve kullanılan modern bill in başına 5-6 ay önce gelenleri bilirmisin? 5- Smarty template motoru üzerine bilgin varmı? cs-cart a personel olarak girip çalışmak istermisin aracı olabilirim. Bence artık bi scriptten bahsedildiğinde yok çok açığı var yok önce şu açığı kapatsınlar vs.. karalamaları bırakalım artık bu bize hem bişi kazandırmaz hemde insanların vay büyük adammış bunu yazan demesini sağlamaz. |
|
| ||||
| ||||
|
Söz konusu ben değilim bahsettiğiniz ve savunduğunuz sistem insanların kredi kartlarının söz konusu olduğu sistemdir. Birçok kişinin vebali altında kalabilecekseniz buyrun istediğiniz sanal posu kurun (ki kuruyorsunuz sanırım), ama sonra da çıkıp 1. 2. 3. ve 4. maddedeki cümlelerle yok onun açığı var yok bunun da açığı var, açığı olmayan sistem yoktur diyerek herkesin elde edebileceği arama motorlarında warez marez nulled fulled ... olan sistemleri savunmayın. Asla büyük adammış gösterisi içinde bulunan biri de değilim. Bu arada 100% hack edilemeyecek sistemler vardır tabiki ve olmaya devam edecektir. (hazır yazılımlar yerine profesyonel yazılımlar yapılmalı kişiye, kuruma, firmaya, birime .. özel) |
|
| |||
| |||
|
arkadaşlar lütfen tartısmayın cs cart kullanırım yada kullanmam açıgı vardır yada yoktur lütfen farklı konu açın. Ücretli modül yazabilecek bir arkadaş arıyorum bilen varsa lütfen haberleşelim. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Profesyonel yazılımlar dediğiniz nedir? sanırım yıllardır dünyada ünlü olan ve kişiye, firmaya özel yazılan büyük sitelerin bile hacklendiğinden haberdar değilsiniz Hazır yazılım dediğiniz nedir? diyelim cs-cart kullanılmadı siz PHP yada diğer diller ile özel bi script yazdınız bu noktada kullandığınız PHP yada diğer diller hazır yazılım değilmidir? linux, windows scriptin üzerinde çalıştığı hazır yazılımlar değilmidir bunlara nasıl güveniyorsunuz yani windowsta linuxta PHP de açık olmadığına? yani script hacklenmiycek garantisini neye göre veriyorsunuz? Hadi hepsini geçtik sonuçta bankanın size sunduğu sanal pos alt yapısı ve API si var ya bunlarda bi açık varsa (ki kimse olmadı olmayacak diyemez) bu API den bi hack oldu diyelim hani %100 güvenliydi? Ayrıca sanal pos yapıları hakkında bilgi sahibi olmadığınızı anlamak yazdıklarınızdan çok kolay xml olarak ssl li alandan yapılan veri iletişiminde ne gibi açıklar verilebilir bi araştırın daha geniş düşünmeyi öğrenmelisiniz o warez marez cs-cart dediğiniz versiyonlar ortada olmasaydı cs-cartı hiç kimse duymazdı hiç merak etmeyin her şey strateji meselesidir birileri bir mahkumu sokak ortasına saldıysa o mahkumun boynuna bi ip geçirmiştir hiç merak etmeyin her şeyin zamanı var o mahkum kendini özgür sanıp dolaşırken o ipin çekileceği zaman geldiğinde o ip uzaktan çekilip o sistemler kendi kendine bas bas bağıracaktır ben warezim diye yazarlarına Bilim kurgu filmleri yıllarca hepimizin ufkunu açtı ve gelişmelere öncü oldu ama şu aşamada insanlar bir gereç kullanmadan uçamaz yani %100 hack edilemeyecek hiç bir şey yoktur. Yok o scriptin şu açığı var yok bunun bu açığı var diye ortalık bulandırmanın hiç bir anlamı yok çünki belki farkında değilsiniz ama %100 hacklenmeyen sistem vardır cs-cart ta açık var diyerek doğru karar vermiş olan bilinçsiz müşteriyi etkileyip onların yanlış yönlendirilmelerine sebep oluyorsunuz sonra biz oturup sizin yazdıklarınız sebebiyle yanlış bilgilenmiş müşteriyi bilgilendirmek için saatlerimizi harcıyoruz. NOT: bizler 13-15 yaşında genç arkadaşlar değiliz ve geçmişimize bilgi seviyemize güveniyoruz. @seksenyedi Bizimle bağlantı kuran sizmiydiniz bilmiyorum ama bize gönderilen bank asya dökümanları üzerinde çalışıyor programcı arkadaşımız tam süre belli değil ancak 1-2 aya hazır olmasını beklemekteyiz cs-cart bank asya entegrasyonunun. |
|
| ||||
| ||||
|
son cevabınıza ithafen: Profesyonel dediğim yazılımları anlamakta zorluk çekmeyeceğinizi düşünüyorum. Not olarak düştüğünüz yaşı düşünerek bahsettiğim bir site yazılımıdır. Profesyonel demediklerim de küçücük bir url filtresi koymadığı için google gibi arama motorlarında ismi genelde hack kelimeleri ile geçen site yazılımlarıdır. ![]() XML ile ilgili verilerden gelebilecek açıklar ya da çürük kodlamalar şimdi benim mevzuum değil, bu mevzuu hala url filtresini yapamayanların sorunu... Benim bilip bilmediğim gibi konuları "hıı" diyerek geçiriyorum (az önce de dediğim gibi konumuz cs-kart, ben değilim!), çünkü hiçbir tüccar malına kötü demez; malum atışarak gidermeye ve güven sağlamaya çalışacaktır. Bir de şu warez marez fulled nulled ile nam salmayı düşünmek açıkçası akıl karı! (mı?) Tabii ki saçma bir düşünce ya da kılıfına uydurma... Uzatmama gerek yok size de hak veriyorum. İyi çalışmalar! |
|
| |||
| |||
|
Ohoo hiç bi forumda yazmıyoruz bu yüzden sıkıldık zaten sizin gibi düşünmek istemeyen ve insanları yanlış yönlendirilen insanlardan. Sorularıma cevap bile vermiyor hemen malına kötü dermisin diye laf değiştiriyosunuz bırakalım bunları insanlara bişiler vermelisiniz bilmediğiniz konularda ahkam keserek cahiller ordusu yaratmamalısınız. Türk interneti bu yüzden bu hallerde Demekki bu forumu bırakmakta 5. mesaja nasipmiş site sahibi yada moderatör arkadaşlardan imkanı varsa üyeliğimizi silmelerini rica ediyorum. Ayrıca ilk mesajdan beri cs-kart yazıyorsunuz o scriptin adı cs-kart değil CS-CART
__________________ Awbs | Cs-cart | Live Agent Türkiye yetkili satıcısı www.sonsuzhost.com Son Düzenleme: sonsuzhost; Tarih / Saat: 05.04.08 18:10. Sebep: Düzeltme |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |