| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
çok özür dilerim, ne kadar üzüldüm, firmaya iletiniz büyük gaf yaptım! Ne büyük tiraj kaybetmişsinizdir şimdi.. ![]() Şüphesiz yaratmak Allaha mahsustur. Hiçbir varlık birşeyi yoktan varedemez. Özür bulmaya çalışırken gafların en büyüğünü yapıyorsunuz. Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
|
Bana göre 100% güvenli hiçbir yazılım veya sunucu yoktur. Eğer olsaydı emin olun zilyon dolarlık microsoft firması yapardı.. Onun dışında cs-cart rus yazılımı olduğu için sanıyorum diğer cartlardan daha güvenli çünkü zaten bugün sistem açıklarının 70%'ini bulan ruslar. Sonsuzhost isteğin üzerine aslında üyeliğini silmek gerek ama bir işe yaramayacaktır tartışmayı bırakıp silin ben gidiyorum diyeceksen, hiç bulaşıp yazmaman lazım diye düşünüyorum..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
2-) %100 guvenli uygulama yoktur, guvenlik uygulama gelistiren insanlar vardir birde bu gelistirilen uygulamalari test eden bir guvenlik ekibi vardir. 3-) Kisilere buyur biliyorsan yaz diyen insan "acemidir". 4-) Dunya uzerine nam yapmis olan phpBB(2) ve serisinde yillar boyunca bulunan /root/path problemini bilirmisin? 5-) Smarty hakkinda bilgisi olmasina gerek yok ki, zaten bir manual mevcut orada hersey yaziyor sayet kodlama uzerine bilgi sahibiyseniz girip manualden bakarak smarty'yi kullanabilirsiniz. Yazilim kurallari hakkinda konusmaya gerek yok. Son olarak kendi urununuzu pazarlamaya calismanizi anlarim ama kullandiginiz cumleler gercekden cok komik.
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| |||
| |||
|
ya arkadaşlar kimse hiç bi şeye güvenmek zorunda değil isteyen kullansın isteyen kullanmasın neden bu kadar problem yapıyorsunuz ki sonuçta kredi kartı dolandırıcılığı konusunda dünya çapında tonla uygulama var 3d secure de çıktı artık - %100 güvenli sistem yoktur ilgilenenler gidip google da garanti mağdurları diye arayıp bakabilir. kaldı ki bu kuruluşlar her yıl milyarlarca para ve tonlarca insan çalıştırarak bu işi yapıyolar ama sonuçta yine birileri giriyo güvenlik olayında saldırı ve defans gece gündüz gibi bi şey bence 200 $ a bi scriptten alabileceğiniz en iyi performans, güvenlik, güncelleme, geliştirme desteğini birtek cs-cart veriyo ayrıca sizin burda tartıştığınız konu ile ilk başta sorulan sorunun birbirleri ile bağlantısını anlamadım yani güvenlikten konuşacağınıza önce forum kullanma kültürü edinin ki insanlara yararlı olun olmayacaksanız susun kardeşim Son Düzenleme: ardx; Tarih / Saat: 07.04.08 01:30. |
|
| ||||
| ||||
|
Daha sakin ilerlemeliyiz bu kadar ateş hepimizi yakar. Evet hiç bir yazılım tam güvenli değildir.Hepsinin açığı birisi bulana kadar yoktur. Beğenmediğimiz bir durum var ise ben bu yüzden beğenmiyorum fikrim bu nedeni de bu deyip kenara çekilmek lazım.Herkes de buna saygı duymalıdır. Forumdan kimsenin kırgın ayrılmasına lüzum yok.Sonuçta ne vatanımız ne de milletimiz farklı. ( Güzel topladım )
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
ardx, Size katılmamak elde değil.. Alıntı:
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |