| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
merhaba arkadaşlar ben makinaya whm cpaneli kurdum üstüne fantastico yuda kurdum ama fantastico aktif olmadımı yoksa benmi aktif edemedim bilmiyorum fantastico kurulu olarak gözüküyor ama cpanellerde iconu gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir. ? Fantastico lisansım var forumlardaki anlatılan işlemleri yaptım Feature manager kısmıda aktif yardım ederseniz sevinirim.. |
|
| ||||
| ||||
|
cPanel skini nedir?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
cpanel skinim x3 ama bununla ne alakası var ? ve nerede ise tüm themalarıda denedim hiçbirisinde gözükmüyo :S garip bi durum yani benmi yükleyemedim fantasticoyu anlamadım. ama ana WHM dede kurulu gözüküyor.. |
|
| |||
| |||
|
Anlaşılan kimse buna bi cevap vermeyecek :S Lisansımı kullanamıyorum :S PLS lütfen yardımcı olun ya..
|
|
| ||||
| ||||
|
Bazı skinlerde desteği yokta o yüzden sormuştum
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
valla hocam skinle alakası yok mevzunun dediğim gibi her skindede çalışıyor. hatayıda söyliyim gene kendi çabalarımla buldum ve gayette iyi paylaşımcıymışsınız bunuda öğrendim. Sorunda şuydu sırasıyla yaparsanız Fantastico kurulumu sorunsuz oluyor. Bu arada normalde fantastico kurulmuyormuş bende Ama kurulum sırasında bir hata almıyordum. Nezamanki sunucuya ELS kurdum ve ELS üstünden fantastico kurulumu yapmaya çalıştım ozaman almıştım hatayı. Sonra En mübarek Site olan GOOGLe da arattığımda hatayı cevabınıda buldum. Verdiği hata "Cannot install/update Click Be!/Fantastico/Universina?" Bu sorunda sadece Fedora 5 ve 6 da artı Centos5 versiyonunda oluyormuş. Bir seferdaha öğrenmiş olduk Google'nin nekadar yararlı bir site olduğunu... For 32-bit: Sunucular İçin Kod: rpm -qa wget wget http://mirrors.kernel.org/fedora/core/5/i386/os/Fedora/RPMS/wget-1.10.2-3.2.1.i386.rpm rpm -e wget rpm -ivh --force wget-1.10.2-3.2.1.i386.rpm rpm -qa wget Kod: rpm -qa wget wget http://download.fedora.redhat.com/pub/fedora/linux/releases/7/Everything/x86_64/os/Fedora/wget-1.10.2-15.fc7.x86_64.rpm rpm -e wget rpm -ivh --force wget-1.10.2-15.fc7.x86_64.rpm rpm -qa wget |
|
| ||||
| ||||
|
Bu zaten Fantastico kurarken sarı bir alanda BASTIRA BASTIRA söyleniyor
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |