| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Paypaldestek.com Hakkında
Merhaba Arkadaşlar, Forumumuzun Bağlantı linklerinde paypaldestek.com diye bir site gördüm girip bi bakayım dedim, paypal hakkında destek için açılmış faydalı bir site olduğunu gördüm, üye olucaktım bir girdim, Cinsiyetiniz, İsim, Soyisim, Adres, Şehir, Ülke, Ev Telefonu, Cep telefonu, Tc Kimlik No , Anne Adı, Baba Adı, Nüfusa Kayıtlı olduğu il, Nüfusa Kayıtlı olduğu ilçe, Doğum Tarihi gibi bilgilerin istendiğini gördüm, Neredeyse nufüs kağıtının üzerindeki tüm bilgiler var, bu bilgiler ile rahatlıkla üyenin üstüne kredi kartı çıkarılabilir diye düşünüyorum, baktığımda ssl sertifikası da göremedim, sitenin admini Hasan Bey, yani ben sadece sormak istedim bu bilgilerin alınması biraz tehlikeli değilmi hasan bey ?
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Bende dedimde, önce sakal bırakmamız gerekecek sanırım ![]() Gerçi 256Bit SSL'ler bile kırılıyor artık günümüzde...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| o zaman en güzeli t.c kimlik no, nufusa kayıtlı olunan il ve ilçenin üyelikten kaldırılması.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
__________________ sig(NULL); |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |