| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Db error
Çok soru souroyum ama sunucuda ki forumlar db error alıyor sürekli max_connections u arttırdım ama hala aynı sayılır başka ne yapmam gerekliTeşekkürler |
|
| ||||
| ||||
|
selam, birazda httpd ve php conf dosyalarındaki anahtarlardan bahsederseniz yardımcı olabiliriz. iyi çalışmalar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
httpd timeout= 300 keepalive= on maxkeepalive requests=100 Keepalive timeout= 15 minspareservers=20 maxspareservers=40 Startservers= 20 maxclients= 1500 php max_execution_time= 60 max_input_time= 60 memory_limit= 16M post_max_size = 8M default_socket_timeout = 60 daha yazmam gereken varsa yazayım bu sorun hallolsunda Last edited by Mutlu; 10.08.07 at 00:25. |
|
| ||||
| ||||
|
Bir kere, MaxClient'i neden 1500 yaptınız ki.... 150 kafidir üzeri zaten sıkıntı yaratır. Tüm ayarlarınızın elden geçmesi gerekiyor ama sorun şimdilik bunlarla alakalı değil..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
ben hiç bakmadım aldıkdan sonra size yazıcam derken görünce düşürdüm zaten peki başka nereden olabilir hocamAldığımız hata ise: MySQL Error : Got error 12 from storage engine Error Number : 1030 Last edited by Mutlu; 10.08.07 at 00:21. Reason: Ekleme |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Error number ve verdiği hata mesajı konuyu tamamen açıklıyor. Bu aldığınız mesajın 3 sebebi olabilir hepsini listeliyorum.. 1- Sunucu aşırı yoğunluk çekiyor (gerçek ziyaretçiler, kötü konfigüre edilmiş sistem yada herhangi bir sebeple) veya saldırı altında. 2- mySQL ayarları düzgün değil ve mySQL x mb ram kullanmak isterken sistem ayarlarında kendisine daha az RAM tahsis edilmiş ve tüm limiti kullanıyor. 3- Sunucuda donanımsal olarak RAM problemi var. Size tavsiyem, * mySQL ayarlarınızı veya komple sunucunuzu optimize ettirin. -yukarıda yazdığınız değerler çok kötü- * Sisteminizde memcheck yapın donanımsal bir problem olabilir.. İyi çalışmalar
|
| ||||
| ||||
|
Aldığım yer kurulum parası aldı üstüne şimi ek para istiyor donanımsal sorun olucağını zannetmiyorum ama optimize muhtemelen bana yaklaşık değerler vermeniz mümkünmü acaba
|
|
| ||||
| ||||
|
Management için mi para istiyor? Yaklaşık değerler için forumu araştırmanı öneririm
|
| ||||
| ||||
|
evet maneged için ben araştırayım ilginiz için teşekkürler
|
|
| ||||
| ||||
|
Önemli değil, iyi çalışmalar. Özellikle my.cnf ve httpd.conf olarak arayın forumda güzel değerler var..
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |