| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
Yeni resimlerin linkini ekledim yetmez mi? bi linke tıklayıp bakıcaksın.
|
|
| ||||
| ||||
|
orda bi netfinity gördüm sanki |
|
| |||
| |||
|
Hımm güzelll..... Birde şu r10 2 saatte bir kapanıp açılmasa daha güzel olacak |
|
| ||||
| ||||
|
__________________ Bişey Söylemeye Hacet yoq Gurbann yeah |
|
| |||
| |||
| İnanılmaz bir firma , inanılmaz kaliteli destek , inanılmaz sıcak bir ortam daha 16 yaşındayım fakat babamın meskeği gereği Dc ' lerle erken tanıştım . İlk tanıştığım Dc oldu ve Tanıdığım en iyi Dc oldu . Fiyatları diğer DataCenter'lara göre biraz tuzlu olabilir . Ama abartıyor demeyin inanılmaz hizmet veriyorlar gece 2-3-4 C.tesi - Pazar . Kesinlikle abartmıyorum ve dedikleri gibi fotolar eski ...Ayrıca mükemmel ciddi bir şekilde işlerini yerine getiriyorlar , daha ne dc ' ler gördük nix vs . çook büyükmüş flnmış filanmış ama hepsi hakettiği yeri buldu . Radore'ninde ilk halinden şimdiki hallerine kadar neredeyse 2 ayda bir en az 1 haftası yanlarındaydım ( baş belaları olarak ) ve üşenmeden bana yardım ederlerdi çocuk,büyük dinlemezler hizmet vermeye bakarlar,hatta birçok şeyi öğretirler . Görüyorsunuz eski haliyle yeni halini kıyaslayın , iyi hizmet veren Kul Hakkı yemeyen ( MaşAllah ) böyle büyüyor işte . Başkalarıda dediğim gibi dibi boyluyor ![]() Allah inşAllah yollarını açık eder ,dahada büyütürler işlerini,dahada güzel,büyük yerlere taşınırlar . Kesinlikle abartmadan yazdım.Dediğim gibi erken tanıştım belki 15 yaşımda 16 yaşımda 15 tane Dc ye girdim çıktım ama Rh gibisini ve Kubilay Bey gibisini görmedim . Özelliklede teknikteki Ömer Bey ( abim ) gibisini Eğer kaliteli ve sürekli güveneceğiniz bir hizmet istiyorsanız RH 'tan başkası diyemem ... |
|
| ||||
| ||||
|
Çok açık söylüyorum, global dc Ankara Ostim merkezini gördüğünüzde tr de böyle bi yer olabilirmi ya diye düşünürsünüz. Dedicated satışları yok sadece co location üzerinden hat veriyorlar. Ülker holding bünyesinde bi firma ve abartısız dcye 15 milyon dolar para harcamışlardır. Forumda bağzı resimler eklemiştim ama en kısa sürede yeni konu açıp altında resimleri veriyorum. Şimdi o dc yi gördükten sonra radore sadece 3-5 cihaz almış monte edip derme çatma bi dc kurmuş diye düşünüyorum, ki bu radoreyi kalitesiz gördüğümden kesinlikle değil bil hassa trdeki en kaliteli yerlerden biridir. Ben hasta oldum. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |