Datacenter » Türkiye

Radore

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Hosting ve Network » Datacenter » Türkiye

Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01.04.08, 10:39
haritSu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Media Servers Projector

Tecrübe Puanı: 1012
haritSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond repute
haritSu - MSN üzeri Mesaj gönder haritSu - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Yeni resimlerin linkini ekledim yetmez mi? bi linke tıklayıp bakıcaksın.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 13.04.08, 17:32
lowriderx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Celeron

Tecrübe Puanı: 12
lowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud of
orda bi netfinity gördüm sanki
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 22.04.08, 20:53
Banned

Tecrübe Puanı: 0
RackleSS is on a distinguished road
Hımm güzelll.....

Birde şu r10 2 saatte bir kapanıp açılmasa daha güzel olacak
Alt 25.04.08, 20:10
remsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sempron

remsa is on a distinguished road
remsa - MSN üzeri Mesaj gönder
http://www.rh.com.tr/datacenter/citrix-netscaler.jpg

bu resim harika
Alt 13.07.08, 01:45
Atari

TheFanz is on a distinguished road
İnanılmaz bir firma , inanılmaz kaliteli destek , inanılmaz sıcak bir ortam daha 16 yaşındayım fakat babamın meskeği gereği Dc ' lerle erken tanıştım . İlk tanıştığım Dc oldu ve Tanıdığım en iyi Dc oldu . Fiyatları diğer DataCenter'lara göre biraz tuzlu olabilir . Ama abartıyor demeyin inanılmaz hizmet veriyorlar gece 2-3-4 C.tesi - Pazar . Kesinlikle abartmıyorum ve dedikleri gibi fotolar eski ...

Ayrıca mükemmel ciddi bir şekilde işlerini yerine getiriyorlar , daha ne dc ' ler gördük nix vs . çook büyükmüş flnmış filanmış ama hepsi hakettiği yeri buldu . Radore'ninde ilk halinden şimdiki hallerine kadar neredeyse 2 ayda bir en az 1 haftası yanlarındaydım ( baş belaları olarak ) ve üşenmeden bana yardım ederlerdi çocuk,büyük dinlemezler hizmet vermeye bakarlar,hatta birçok şeyi öğretirler . Görüyorsunuz eski haliyle yeni halini kıyaslayın , iyi hizmet veren Kul Hakkı yemeyen ( MaşAllah ) böyle büyüyor işte . Başkalarıda dediğim gibi dibi boyluyor

Allah inşAllah yollarını açık eder ,dahada büyütürler işlerini,dahada güzel,büyük yerlere taşınırlar .

Kesinlikle abartmadan yazdım.Dediğim gibi erken tanıştım belki 15 yaşımda 16 yaşımda 15 tane Dc ye girdim çıktım ama Rh gibisini ve Kubilay Bey gibisini görmedim . Özelliklede teknikteki Ömer Bey ( abim ) gibisini

Eğer kaliteli ve sürekli güveneceğiniz bir hizmet istiyorsanız RH 'tan başkası diyemem ...
Alt 13.07.08, 05:52
baracuda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SysAdmin

Tecrübe Puanı: 2021
baracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond repute
Çok açık söylüyorum, global dc Ankara Ostim merkezini gördüğünüzde tr de böyle bi yer olabilirmi ya diye düşünürsünüz. Dedicated satışları yok sadece co location üzerinden hat veriyorlar. Ülker holding bünyesinde bi firma ve abartısız dcye 15 milyon dolar para harcamışlardır. Forumda bağzı resimler eklemiştim ama en kısa sürede yeni konu açıp altında resimleri veriyorum. Şimdi o dc yi gördükten sonra radore sadece 3-5 cihaz almış monte edip derme çatma bi dc kurmuş diye düşünüyorum, ki bu radoreyi kalitesiz gördüğümden kesinlikle değil bil hassa trdeki en kaliteli yerlerden biridir.

Ben hasta oldum.

Saygılar.

Seçenekler
Stil