| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Sunucudaki istemediğiniz dosyaları bulma ve silme
Örnek sunucunuzdaki .mp3 uzantılı bütün dosyaları bulmak istiyorsanız; find / -name *.mp3 -type f -ls bu komutu uygulayabilirsiniz. Mp3 dosyalarını bulup, silmek için; find / -name *.mp3 -type f -ls -exec rm -f {} \; bu komutu uygulayabilirsiniz. Bu komutlar ile, bütün sunucu taranır.İstediğiniz dizini aşağıdaki örnekteki gibi taratabilirsiniz. find /home/kullanıcı/www/forum -name *.mp3 -type f -ls Örnektir para ile satılamaz ! Son Düzenleme: iBiL; Tarih / Saat: 06.02.08 15:42. |
|
| ||||
| ||||
|
noldu işlemcin mi yandı
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Normalde benim işlemci çok ısınır fakat su soğutucu ısınmasına izin vermez, dün su soğutucu ağrızalandı, pc ısındı, patlıyordu. |
|
| ||||
| ||||
patladı mı?
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| ||||
| ||||
| Elimde yedek kasa vardı, erkenden yattım, sabah kalktım 350 W Asus kasaya aktardım, gittim birde işlemci aldım. :ag:
|
|
| ||||
| ||||
|
hadi ya iyide bu hiç heyecanlı değil ki niye patlamadı
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| ||||
| ||||
| İşlemci yolla, pallatıp videosunu çekeyim |
|
| |||
| |||
| find / -name dosyaadı şeklinde aradığımızda zaten listeliyor ben sadece ekstradan -type f -ls komutları ne işe yarıyor onu merak ediyorum. Daha da onemlisi silme işlemi yaparken kullandıgımız -exec rm -f {} \; komutlarının işlevlerini tanımlayabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler |
|
| |||
| |||
| diger komutlar? find / -name dosyaadı şeklinde aradığımızda zaten listeliyor ben sadece ekstradan -type f -ls komutları ne işe yarıyor onu merak ediyorum. Daha da onemlisi silme işlemi yaparken kullandıgımız -exec rm -f {} \; komutlarının işlevlerini tanımlayabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler |
|
| |||
| |||
| diger komutlar? find / -name dosyaadı şeklinde aradığımızda zaten listeliyor ben sadece ekstradan -type f -ls komutları ne işe yarıyor onu merak ediyorum. Daha da onemlisi silme işlemi yaparken kullandıgımız -exec rm -f {} \; komutlarının işlevlerini tanımlayabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |