| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| r10.net hack'lenmiş biliyor musunuz?
Bir ara giremiyordum, meğer sebebi hack'miş. Bu saatte de giremedim. Şimdi ise giriyor fakat başka yerlere yönleniyor. Yazık yaa, çok uğraşıyorlar şu sitel ile. Tam en randımanlı zamanında halbuki.
|
|
| ||||
| ||||
|
Konunun maxigeyik topic'iyle alakası nedir anlıyamadım ?
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Malesef dün gece domain dns lerini değiştirmişler. r10 adına üzücü bir durum.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Bu dns poisoningte meşhur oldu bu sıralar. Herhalde lamerler çok okumaya başladı makaleleri ![]() Bir ara bir yazımda openDNS açıkları hakkında ülkemizdeki grupların bilgisi olmadığını bu yüzden rahat olabileceğinizi yazmıştım ama artık düzeltiyorum, ne var ne yoksa kapatın arkadaşlar açıklarınızı..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
10 dk bile sürmedi bildiğim kadarıyla. R10'un bir suçu yok ama 10 dakikada olsa üzücü bir durum. |
|
| ||||
| ||||
| diyorsunuz ama gece halloldu dediklerinden sonra tekrar kapandı ve başka yere yönlendi. Uzun bir ara girilemedi. Tabiiki suçları yok, faydalı bir forum olması nedeniyle başına geliyor bunlar zaten.
|
|
| |||
| |||
|
Artık hiç girmiyor... 3 gündür kapalı,21 nisan oldu hala kapalı...
|
|
| ||||
| ||||
|
22 nisan hala bekliyorum bende bi konu vardı onu okuyamadım
|
|
| ||||
| ||||
|
Sanırım Internet Explorer ile girmek isteyenlerde açılmıyor...3 gündür girebiliyorum (FF ile)
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |