| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Forbidden Sayfası
Sevgili arkadaşlar, 2-3 gün önce datacenter'dan yetkili elemanlar Apache'ye ayar çekmişti bugün yeni bir hesap açınca fark ettim ki; eskiden gelen o tipik (ekte resmi vardır) Index of/ sayfası yerine 403 forbidden sayfası geliyor. Acaba apache'de dğeişen bir ayar sonucu mu böyle oldu. Yaklaşık 10 adet müşternini sitelerinde böyle 403 sayfası çıkıyor, ve işin acı tarafı linux bilgisi oldan bi arakdaşa konuyu aktardığımda "hepsinin teker teker chmodunu değiştir" dedi. Ben de "zeki kardeşim ya 1000 tane site bu halde olsaydı ne yapcaktık" "Ayrıca şu an bu sorunu yaşayan 10 tane site ile istediğimiz kadar uğraşalım yeni bir hesap açtığımzda otomatikman bu sayfa ile geliyor" dedim. Değişik bir sorun tanımlama sistemi oldu ama umarım anlamışsınızdır. Kısaca eski Index of/ sayfamı geri getirmek istiyorum yeni açılan hesaplarda. Teşekkürler. |
|
| ||||
| ||||
|
directory listing i açın düzelir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Hocam çok aradım ama bulamadım bi tarif ediversen yerini |
|
| ||||
| ||||
|
httpd.conf içerisinde directory ya da listing yazıp aratın.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |