| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| sunucu tavsiyesi
şuandaki sunucu yeterli değil site wordpress üzerine kurulu ve günlük 50.000 civarında tekil hiti var ve bi tane daha almam gerekiyor.. bi kaç sorum olucak.. 1. mysql ve apacheyi ayırmam gerekiyor sanırım ama bu konu hakkında hiç bi bilgim yok.. kaynak gösterebilirmisiniz? veya bu işlemin bi adı varmıdır.. yaptıgım aramaların hiç birinden sonuç alamadım.. 2. sunucular farklı firmalardan olması sorun çıkarırmı.. 2 sunucununda aynı firmadan olması dahamı sağlıklı olur yoksa farketmez mi ? 3. alacagım makina ilkine nazaran düşük kapasiteli olucak.. yüksek kapasiteli olan makinayı mysql içinmi yoksa apache için mi kullanıyım.. 4. 2 sunucumu almalıyım yoksa varolan sunucumu değiştirip iyi bi tane sunucuyamı geçiyim.. (hem taşımada sorun çıkar.. hem aldıgım firmayla ingilizce iletişimde sorun çıkar.. hemde site bi iki gün kapalı kalabilir ) tavsiyelerinizi bekliyorum.. |
|
| ||||
| ||||
|
Eski Sunucunuzun özellikleri nedir? (size yetmeyen)
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
| IP Addresses: 8 (5 Usable) AntiVirus: None Memory: None Operating System **Select One**: CentOS 5.x Memory: 4096MB RAM DiscountBasis: 204.00 Processor: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz Tier 1 Bandwidth: 3300GB Virtuozzo Licenses for Linux and Windows L1: None Secondary Hard Drive: None Control Panel: Plesk 30 Domains Graphics Card: None Safety Net: None Firewall: None Database: None Primary Hard Drive: 160GB Hard Drive Private Switch: None Safety Net: None Uplink Port Speed: 10Mbps Uplink CD-ROM: None Drive Controller: IDE/SCSI Plesk Language Pack (Must Select a Plesk Control Panel Option): None hazır bu özellikleri yazmışken Uplink Port Speed 100mbps olsa ne kadar verim alırım. almayı planladıgım makinada bu https://order.layeredtech.com/Config...utmk=163948480 |
|
| ||||
| ||||
|
bence TR den alman daha iyi olur.
|
|
| ||||
| ||||
|
LT verimerkezi tavsiye ettiğim verimerkezlerindendir. Cluster yazıp forumda aratırsanız sisteminizi nasıl ayıracağınızı bulabilirsiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Lt de karar kılana kadar çok uğraştım ama softlayerdende alma fırsatım olur umarım orayıda merak ediyorum.. alacagım makina çokmu basit olur .. ama şuan çok abartı bişeyede ihtiyacım yok..
|
|
| |||
| |||
| ayrıca Cluster hemen araştırıyorum.. çok saol..
|
|
| |||
| |||
| WHM Cluster (Birden Fazla Sunucuyu Kümeleme) tüm sorularımın cevabı burda saklıymış .. ama neyi arıyacagını bilmeden bulunmuyorki.. yazı için teşekkürler calvin.. not : 2 sunucuda cpanel yüklü olması gerekir demişsin ama bende plesk var .. verimerkezine soleyip cpanele geçmek istiyorum desem bu geçişte sorun yaşarmıyım Son Düzenleme: kimenet; Tarih / Saat: 26.04.08 01:15. Sebep: not |
|
| ||||
| ||||
|
Verimerkezi bu taşıma işlemini yapmaz. cPanel den otomatik taşıma ile pleskteki bilgileri çekebilirsiniz. Bunu da taşıma yazıp aratarak bulabilirsiniz. SoftLayer da bir numara verimerkezidir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Bence Softlayer.. LT' de ara ara network problemi oluyor, her veri merkezinde olabilir ama müşterilerinin canını sıkıyor bu.. Softlayer' da şu ana kadar hiç problem yaşamadım..
__________________ From hell 2 heaven.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |