| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| whm 11 de clamav addon kısmında çıkmıyor. Addon olarak nasıl yükleyebilirim acaba?
|
|
| ||||
| ||||
|
Plugin'den kurdunuz mu?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Kurdum da acaba konfigirasyonu nasıl yapmalı? Scan Entire Home Directory Scan Mail Scan Public FTP Space Scan Public Web Space Hangilerini işaretlersek güvenli olur ve sunucumuz kasmaz? Saygılarımla.. |
|
| |||
| |||
| WHM > cPANEL Z Manage Plugins > menusu altında "Name: clamavconnector " diye birşey var onu çentikliyorum ve boylece install etmiş oluyor ama WHM > Plugins menusunde herhangi bir şey çıkmıyor. Support açıp sordugumda bana şunu dediler: It seems that you installed clamavconnector. You need to install clamav itself. Here are the instructions for install clamav on a cpanel server. HostOnNet.com :: View topic - How to Install clamav on Cpanel server Herkez nası kuuryor da ben acaip yerlerde takıulıp kalıyorum yaw:=) Yardımcı olabilirseniz sevinirim |
|
| |||
| |||
|
beta olduğu için çıkmıyormuş. Hala beta olmasına ragmen ama aniden çıkmaya başladı. Meger merakla beklediğimiz clamav 4 seceneğin tiklenmesi ve save edilmesi imiş. Demek daha fazlasını beklemişim ben.Sonuç olarak bunlardan hangilerini tikliyorsunuz. Serverı yoruyormu. Ara ara mı seçmeliyiz. decamli tikli kalsa devamlı mı scan ediyor ne iştir. Kullanımı hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Secenekler: Scan Entire Home Directory Scan Mail Scan Public FTP Space Scan Public Web Space |
|
| |||
| |||
| ÖNEMLİ : Clam Av yi kurabilmek için öncelikle Cpanel Pro lisansına kayıt olmalısınız, pro lisansınızı aktive ettikten sonra upcp yapın ve modulu tekrar install yapın , WHM de artık görebilirsiniz.
__________________ |
|
| ||||
| ||||
|
root@server [~]# freshclam ClamAV update process started at Mon Sep 15 02:11:41 2008 ERROR: chdir_tmp: Can't create directory ./clamav-d36e988e6b67ff3a48852494640d3141 WARNING: Incremental update failed, trying to download main.cvd getfile: Can't write 4096 bytes to /var/clamav/clamav-ba909630d808d9441bfb4544ae982820 WARNING: Can't download main.cvd from db.local.clamav.net bu sorunun çözümü nedir acaba? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |