| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Benim babam, benim diyen hostçudan daha fazla vergi veriyor ikimizin yerine ![]() Ama inşallah birşeyler düşünüyorum bakalım güzel olacak inşallah..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| ||||
| ||||
|
Sinancım baban vergi veriyor ama hala şekerin kilosunu söylemedin? Fiyat etiketleri arkalı önlümü yoksa |
|
| ||||
| ||||
|
leeeeeen elleşmeyin sinan abiciğime ...Muhafazakâr bir Vatandaş o Vergi yerine devlete bi tane Opteron verir işte ![]() ÖSYM'nin çakılan sunucularının yerine kullanırlar.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
Biz ni.net.tr de yaptık bu işi sonunda artık tüm fiyatlara KDV dahil güzel ve anlaşılır oldu.. Küsüratlarla uraşılmayacak artık gerçi fatura 101.8 ytl ise kimse bu şekilde ödeme yapmıyor hep 100 ytl gönderip 1.8 ytl yi hiç ediyor
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
|
Yukarı yuvarlamak lazım 101 ise 105 falan yuh çok oldu o da
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Bu devlete günahımı vermem ülkeyi haram ettiler yaşanacak yer değil artık buraları :@ Kuzey kutbuna gidiyorum bu gece, hiç değilse balık bedava ![]()
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |