| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
sorun olmuyor bende geçtim hiç bir sitede sorun olmadı |
|
| ||||
| ||||
|
Güncellemeyi yaptım sorun olmadı teşekkür ettim arkadaşlar
|
|
| ||||
| ||||
|
MySQL5'te Tr karakterlerin vaziyeti nedir? Hatirlarsaniz v4'te bir yedegi alip baska bir yere dump edisimizde cok sorunlarla karsilasioruz. 5 bu konuda daha saglamsa bende update edeyim
__________________ █ ANREhosting Internet Servisleri █ Hareketin bir parcasi olun! █ Shared • Reseller • Managed VPS • ShoutCast █ www.anrehosting.com |
|
| ||||
| ||||
| hiç bi ayarlama yapmadan cpanelden alınan yedeklerim sağlam çıkıyor fakat phpmyadminde yine aynı.birde mybb nin kendi admin panelindeki yedekleme sistemindede sorun yaşamadım karakterlerde diğer sistemlerin admin panellerini test etmedim ama cpanel / backup kısmından alınan db lerde asla sorun yok
|
|
| |||
| |||
|
ben mysql 5 yapınca apache çöktü cpanel bozuldu exim bozuldu bozuldu allah bozuldu ![]() bi save demek nelere kadirmiş |
|
| |||
| |||
|
mysql 5 apache 2 ve php 4.4.8 ükseltmek istiyorum perfosmasta bir fark olur mu + veya - olarak
|
|
| ||||
| ||||
|
+ olarak çok yararını görürsün..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
sworun oluşma ihtimali varmı peki
|
|
| |||
| |||
|
şuan apache 2.2 mysql 5 ve php5 yaptım siteler açılmıyor geri dönüşl yaptım mysql hatası veriyor diğer sitelerde açılmıyor nasıl düzeltebilirim
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |