Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 05.05.08, 07:21 AM
WHMSonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHMSonic WHMSonic isimli Üye şimdilik offline konumundadır
WHM Developer

Tecrübe Puanı: 31
WHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond reputeWHMSonic has a reputation beyond repute
Alıntı:
ALEXIS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
DC ye anınmda sordum, Nixcon da, ticket attım, makine 30 dk sonra açıldı, ve de var/log/messeges bakmamı yazmış ni-osman. Baktım, makine kendi kendine kapanmış görünüyor.History ye baktım, tüm komutlar bana ait, en son httpd.conf u kurcalamışım.

May 4 18:32:27 junko init: Switching to runlevel: 0

Bu kullanıcı taraflı bir kapatma olduğuna mı işaret ?Yani tecrübeli arkadaşlar, nixcon da olur böyle vakalar mı demekte ?
Hayır kapatma moduna geçme mesajı. Düğmeye basıldığında da aynı mesaj belirir komutlada ancak komut girildiğinde genelde log kayıtlarında halt olarak çıkar makina kendi kendini kapatmaz, kapatırsada halt moduna geçmez sistem bozulduğunda veya donanımsal sorun olduğunda genellikle kernel panic verir ve bu log kaydında görünür + sürekli kendi kendini restartlar ulaşılmaz olur. Makinanın ana kartında sorun varsa bu durumdan kendi kendini kapatması mümkündür. Son ihtimal ise datacenterda serial bağlantılar ile donanımsal uzaktan reboot sistemi vardır eğer varsa bozulmuş olabilir buda sebeb olabilmektedir. Fazla bilgi olmadığından benim düşüncelerim bunlar.

Eğer bu sürekli yaşanmıyorsa, büyütülecek bir durum sözkonusu değil olabilir makina bu.
www.whmsonic.com

Konu WHMSonic tarafından (05.05.08 Saat 07:27 AM ) değiştirilmiştir..