| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Cpanel Dil Dosyasını Değiştirmek
Cpanel diliniz ingilizce ise aşağıda anlattığım yöntemle Türkçeye Çevirebilirsiniz. Sitemizin Kontrol Paneline (Cpanel)'e giriş yapıyoruz.Karşımıza gelen ekranda "Change Language" sekmesine tıklıyoruz.Karşımıza gelen ekranda "Set Language to:" kısmını Türkçe olarak değiştirip "Change" butonuna tıklıyoruz ve Cpanel imiz türkçeleşiyor. Kaynak: RAMBilisim.Com | Hosting | Reseller | Domain | Radyo Hosting | IRCD Hosting | Banner ve Logo Tasarımı |
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
Cpanel Dil Dosyasını Değiştirmek için Ek bir Paket Yüklemek gerekmiyormu ? yüklemek gerekiyorsa nerden bulabilirim ben dil dosyalarını ?
|
|
| ||||
| ||||
|
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
valla ben ne yaptıysam olmadı yüklüyorum dosyayı seçiyorum ama yinede gavurca (cpanel 10 kullanıyorum)
|
|
| ||||
| ||||
|
seçtikten sonra her kullanıcı için Language'i Turkçe yapmanız lazım Modify Accounts'tan olması lazım..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
öyle zaten olmuyor kanına işlemiş ingilizce |
|
| |||
| |||
|
cpanel 11 in türkçe dosyaları varmı piyasada
__________________ http://www.ismakina.org |
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
|
adım adım bu işe bir kolay yol bulalım. içinde bir sürü yazının olduğu bir dosyada saklanıyor. bu dil ayarı bu dosyaların olduğu yer: /var/cpanel/users bir dosyanın içerisindeki x değerinin yerine t yazdırmak için gereken kod: sed -i -e "s/x/t/g" z [Bu örnekte z isimli kullanıcının dosyasındaki x değerleri t olarak değiştirilir. bize uyarlarsak. tahsin isimli kullanıcının dil ayarını yapalım... sed-i -e "s/english/turkce/g" tahsin bu da tamam. Bundan sonra geriye sadece kalan /var/cpanel/users içindeki her kullanıcının dosyasındaki english değerini tek bir satır kod ile değiştirmek. onun içinde bakalım neler yapabiliriz. belki de siz toplamak istersiniz sonunu bakalım gerçekten bu işi yapmak isteyenler var mı...Eğer yarın gün içinde kimse çıkmazsa akşam yazacağım kodu
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| ||||
| ||||
|
yok mu kimse bana yardım edecek bunu söylemek çok güzelmiş
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |