| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar tam kullanıcı oluştururken ttnetin bize sağladığı en büyük avantaj olan BAĞLANTI KOPMASI gerçekleşti ve işlem yarıda kaldı şimdide ne hesabı görebiliyorum nede aynı hesabı ekleyebiliyorum nasıl yapıcam bunu yardımcı olurmusunuz |
|
| ||||
| ||||
|
Sunucu yöneticisi sizmisiniz?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
evet sunucu yöneticisiyim
|
|
| ||||
| ||||
|
şu konuyu inceleyin aynı komutları sizde uygulayın
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
hangisini ? hem vps girişi yaparak home klasöründen sildim ve etc/password dosyasından da sildim şimdide hiçbir site açılmıyor :S
|
|
| ||||
| ||||
|
hiçbir site mi açılmıyor ![]() siz rastgele biryerler mi sildiniz yoksa ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
hiçbir site açılmıyor valla kullanıcı tekrar yüklemeye calıstım uyarı verdi /home vs.. gibi ordan sildim sonra /etc/passwrd dedi ordan da sildim ama diğer siteler gitti ama yedeklerim var whmnin oluşturduğu backup yapmayı bilsem yapacağım |
|
| |||
| |||
|
yanlız ftp ye rahatlıkla giriyor :S pinglerde normal ama siteler görüntülenemiyor ne iştir yaw
Son Düzenleme: Goktug; Tarih / Saat: 11.08.07 20:09. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |