Merhabalar,
Çalışmalarımızın kuralları sabit sinan. Kısaca senin sıralamana göre özet geçmek istiyorum;
- İş/işler zamanında teslim edilebilmesi için ilk olarak aklımızda ve kağıt üzerinde web sitesini canlandırıp çok kısa bir sürede belirli süre veriririz. Bu süre mutlaka aklımızdaki süreden 1-2 gün sonradır, extra sürenin nedeni iste gerekli kontrolleri ve denemeleri yapabilme süresidir.
- Zaten ekip olarak çalışıyoruz, ekipteki arkadaşlarımıza ve işverenlere herzaman hoşgörü ve saygı göstermekteyiz.
- İş zamanı, eğlence zamanı derken, biz zaten yapılan işin süresini belirttiğimizde hepsini planlamış olup, çalışma zamanımıza göre ayarlıyoruz. Bir web sitesi için genelde hep 7 gün veririz. (Pazar günleri atlanır) Tabiki bu işin zorluğuna ve ayrıntısına göre değişir.
- Yaptığımız işi teslim etmeden önce; yapılanları kontrol eder, çalışmaları gözden geçirir ve mümkünse müşteriye önizleme sunarız.
- Müşteri isteği dışında herhangi bir şekilde aklımızın estiği gibi çalışma
yapmamaktayız.
- Yukarıdaki mesajımdada belirttiğim gibi iş bitiminden önce, hatta iş bittikten sonra önce müşteri onayı alınır. Müşteri şurası olmamış, burada eksik var, şuraya şunu ekleyelim gibi isteklerde bulunursa iş devam eder. Site onaylanırsa yayına girer.
- SQL-Inj. ve diğer bilinen yazılım taraflı açıkları tasarım ekibimiz kontrol etmiyor. Bu tür güvenlik işleriyle ayriyetten ilgilenen maaş ile çalışan arkadaşlarımız mevcut.
- Zaman konusundan bahsetmiştim zaten, geri kalanını bize bırakın
- Bildiğin gibi MUĞLA/Fethiye de ikamet ediyoruz. Sana yakınız ayrıca yazın buraya gelecektin sözünü unutmadım
--------------------
Referans konusunda belirteceğim siteler, tarafımızdan yapılmıştır.
Flash siteler: (isimleri google da sonuç vermesi nedeniyle sildim)
Php, Asp, Aspx Siteler: (isimleri google da sonuç vermesi nedeniyle sildim)
Photoshop, Corel Çalışmaları: (isimleri google da sonuç vermesi nedeniyle sildim)
Profesyonel flash sitelerimizden örnek vereyim gözün boyansın diye

:
.:: Zombie Bar ::. Alesta Yachting and Travel Agency - Fethiye - Turkey ||B-52 Cocktail Bar|| ::. Oğuz Mike Galeli Resmi Web Sitesi .::
Özel olarak görüşürsek diğer referansları sunacağım.
- Tecrübemiz 5 yıllık.
- Yapılan sitelere sürekli olarak teknik destek sağlamaktayız.
- Hosting işleriyle mecburen meşgul oluyoruz, çünkü işimiz gereği hosting hizmetide sağlıyoruz. Ama hepsiyle ilgilenebiliyoruz.
Çalışma biçimini özel olarak görüşmek isterim. Şu anda aslında çıkmam gerekiyor kısa kestim son cümleleri...
Saygılarımla.