| Selam,
Aynı sorun bende de var. Problem değil tarayıcıyla ilgili büyük ihtimal. Ancak 2 madde var anlaşamadığımız, çözebilirsek sevinirim.
- Yapılan sitelere sürekli olarak teknik destek sağlamaktayız.
- Hosting işleriyle mecburen meşgul oluyoruz, çünkü işimiz gereği hosting hizmetide sağlıyoruz. Ama hepsiyle ilgilenebiliyoruz.
sürekli destek ücretsiz olmalı istiyorum.
hosting işleri bizim işleri engelleyebilir o yüzden korkuyorum.
bunların dışında bağımsız kişiler istiyorum bunun sebebi olarak, referans olarak sadece ben kullanmalıyım işleri. İki ayrı sitede referans verilirse ikimizinde güvenilirliği düşecektir. Son olarakta fiyatlarınızı görüşelim MSN üzerinden cuma günü 2 yeni iş gelecek onları kendi ekibim ve seninkiyle karşılaştıralım fiyat konusunda durumlar nasıl bakalım.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ
TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS
SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM
----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |