| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
bir yıldır sunucularım nixcon da hiçde dediğiniz gibi şeyler olmuyor... abartıyorsunuz. |
|
| |||
| |||
|
Kesinlikle katılmıyorum. Yazmış olduklarım yalnızca hayalimde canlandırdığım Nixcon, bana yaşattıklarının yanında keşke onları yaşamış olsaydım dedirtecek kadar zor zamanlar geçirdim. İşlerim onların yüzünden battı, kesinlikle bana güven vermiyorlar ve yalnızca ben değil birçok kişi şikayetçi, Google Amcamıza sormanız yeterli. İnşallah kendilerine çeki düzen vermişlerdir de sorun yaşamazsınız..
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
ALEXIS Nixcon'nun değil bizim müşterimiz.. Sunucu kapandıgında reboot attık sadece co-location makina böyle garip kitlenmeler olabilir sunucu anakartı yok üzerinde.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Osman Bey sizin müşteriniz ise problem yok. Ben Nixcon çalışanlarından bahsediyorum. Neyse daha fazla karalamayayım
__________________ From hell 2 heaven.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |