| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Yok şimdi dedikodular var da ortada, zamanında yok Mecidiyeköy' de dalyan gibi alanda 4500 sunucu barındırıyorlardı. Yok 700 sunucu gemi ile gelmişti, yok video yayınlamalar, kimseyi DC ye almamalar Valla ben bekliyorum açıkçası rack sunucu ile iş yapar bunlar artık tutarlar 200 YTL e bir yer üç beş metrekare; bağlatırlar 2 Mbit hat bir de vantilatör ohh alsana full teknoloji datacenter..Düzembaz bunlar Her şey beklenir..
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| |||
| |||
|
Evet arkadaşlar açıklıyorum Nixcon' u ben batırdım, orda burda kötü yorum yaptım bir buçuk senedir, kastım; sonunda başardım.. ![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Quote:
darkwinter senden korkulur
|
|
| |||
| |||
| Korksunlar valla, şimdi R#adore ya da T#eklan var sırada; ikisini de aradım hangisi daha az para verirse bir iki seneye kalmaz Allah' ın izniyle onu batıracağım.
|
| ||||
| ||||
|
Teklan'ı batırırsın zaten bir sıkımlık canları var Ama Radore için baya ugraşman gerekecek.
|
|
| |||
| |||
|
Bence tam tersi Teklan baya büyüdü.. Radore biraz gelişti zamanında ama şimdilerde yerinde sayıyor.
|
| ||||
| ||||
|
Radore belli bir kitleye hizmet vermek istiyor zaten herkese hizmet verip sürekli sorunlarla ugraşmaktansa belirli bir kitleye hizmet verip onların sorunlarını kısa sürede çözmeyi tercih ediyorlar ve bu konuda oldukça başarılılar. Teklan ise şimdiye kadar oldukça iyi bir şekilde isim yapmış ve yeterince güven sağlamış bir datacenter idi fakat 2-3 ay öncesinde aralarında bir sorun oldu bildiğim kadarıyla ve en sağlam ortaklarından Alp bey ayrıldı..Alp beyin ayrılmasından sonra kendilerine yöneltilen sorunlara geç cevap vermeye ve önemsememeye başladılar.Güvenlik konusundada en son gittiğimde kapıda bir güvenlik sistemi/elemanı yoktu.Herkes girebiliyordu. Hayırlısı tabi |
|
| |||
| |||
|
Aha hedef belli oldu o zaman Onur Teklan
|
| ||||
| ||||
|
Her kapanan şey illaki kötü bir şey yüzünden kapanmış olmayabilir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |