| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Ücretsiz Sunucu Kontrol Panelleri
Bu başlık altında ücretsiz olan ve beğendiğimiz,kullandığımız ya da incelediğimiz ve kullanmayı düşündüğümüz kontrol panelleriniz yazayım,yazalım. OpenPanel OpenPanel.com | Open Source Server control panel Demo video OpenPanel.com | Open Source Server control panel Desteklediği Sistemler
Linklerden kontrol edebilirsiniz panelimizi. Henüz kendisini denemedim ama biraz son kullanıcıya ağır gelebilir.Sunucu yönetimi konusunda biraz bilgili değilseniz zorlanabileceğiniz kanısındayım. Ama çok güzel bir arayüze sahip olduğu kesin. Kurup denersem sunucu üzerindeki yükü ve verimliliği hakkında sizlere de bilgi veririm.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. Son Düzenleme: CaLViN; Tarih / Saat: 10.05.08 06:31. |
|
| ||||
| ||||
![]() Linux işletim sistemleri üzerinde çalışıyor. Kendim bizzat test etmiştim cPanel e para vermemek için. Basit ve kolay kurulabilir. Servisler
SourceForge.net: Screenshots Online Demo Administrator login Reseller login Client login |
|
| ||||
| ||||
|
Yaygın olarak kullanılan bir panel.Ücretsiz bir panele göre oldukça iyi. Stabil olduğunu söyleyebiliriz. Şu anda %39 u türkçe. Webmin daha çok bilgili kullanıcılara yöneliktir.Sunucusunda 3-4 site barındıran son kullanıcılara göre çok ağır kaçabileceğini düşünüyorum.Arayüz kullanımı sunucuyu yönetme aşamasında yetersiz kalabiliyor. Desteklediği İşletim Sistemleri
Webmin
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. Son Düzenleme: CaLViN; Tarih / Saat: 11.05.08 21:57. |
|
| ||||
| ||||
| Bu da oldukça yaygın.Bir ara hack durumlarından bahsedildi çok açığı vardı ama şimdi kapattılar.Şu anda halen gelişme aşamasında.Kişisel ihtiyaçlar için kullanılabilecek bir panel. VHCS - Virtual Hosting Control System Desteklediği İşletim Sistemleri
VHCS - About VHCS
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
![]() ASM (Account Services Manager) Ekran görüntüleri Download S.S.S Web Site: Account Services Manager - Main Page
__________________ Prof.Hüko |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
peki turkçemi? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |