Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 10.05.08, 11:19 AM
darkwinter darkwinter isimli Üye şimdilik offline konumundadır
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1001
darkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond repute
Arkadaşlar karar verdim. tercihim APC 550 VA olacak.

Şu adres çok yararlı:
http://forum.donanimhaber.com/m_7175...2C700VA/tm.htm

APC tercih etmemdeki nedenler; USB portundan pcye bağlanması ve kontrolünün yapılması, ADSL modemi 2.5-3 saat idare edeceğini düşünüyorum, 4 adet Battery Back up, 4 adet de voltaj korumalı çıkışının bulunması böylelikle ekstra üçlü priz olayından ve kablo karmaşasından kurtulmuş oldum. En güzel özelliğide elektrik kesintilerinde UPS' lerin çıkardıkları iğrenç sesin; programı sayesinde belli saatler arasında iptal edilmesini sağlayabiliyorsunuz ve log tutması.. Log' larda gün içindeki elektrik kesintilerini ve voltaj dalgalanmalarını izleyebiliyorsunuz..

Daha önce Powercom kullanmıştım.. APC' nin yanında solda sıfır kalacak gibi.. Bakalım Hepsiburada.com' dan sipariş verdim, gelince yorumlarımı da yazacağım..

İlgilenen herkese teşekkürler..