| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Sunucudaki sitelerin yarısı açılıyor - yarısı açılmıyor
Merhabalar, Ben ciddi bir sorunum var. Sunucudaki sitelerimin yarısı sorunsuz açılıyor.Yarısı açılmıyor. Dnsleri 2 hafta önce değiştirdim. Sunucunun name serverler 2 hafta önce ayarlandı zaten domain ilk defa sunucuya göre ayarlandı. Yani sorun sunucu büyük ihtimal.Fakat nasıl bir sorun anlamış değilim. Bunun için bakım yapabileceğimiz yada işlem yapabileceğimiz yer varmı? |
|
| ||||
| ||||
|
açılıyor açılmıyor mu yoksa hiç mi açılmıyor.yani gidip gelme mi var sitelerde ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Şöyle anlatayım. WWW.AAAAAA.COM 24 saat kesintisiz burası Bbbbbb.com - The Best bbbbbb Resources and Information. burası arada geliyor,arada gidiyor.Fakat açılmaması 30dakika,1saat gibi uzun süre. Aynı sunucuda |
|
| ||||
| ||||
|
sadece sizde mi yoksa diğer ziyaretçilerde de mi oluyor bu ? bu domainlerin ikisi de aynı domain firmasında mı ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Bu sorun herkesde oluyor. Hatta balıkesir'deki bir arkadaşımın siteside sunucuda o günün yarısı giremiyor. Domainler directi'de. Açılan domainler godaddy ve nic.tr açılmayanlar isimtescil ve directi.isimtescil'de directi zaten.Directi'ninkiler topluca gidiyor. Dnsler en son 2 hafta değiştirildi. |
|
| ||||
| ||||
|
sunucu ayarlarınıza bir göz atın. hostname doğru mu ? hostname için A kaydı var mı ? dns zone lar doğru mu ? olmaz ise pm ile ulaşın bir bakalım sunucunuza
|
| ||||
| ||||
|
Sunucuya reboot atmıştım açılamadı.dc ticket atıldı.Düzeltsin dediklerinize bakacağım. hostname doğru çünkü yine başka bir mesajınızda okumuştum o kısımda sorun fakat a kaydı ve dns zoneleri hatırlamıyorum. Sunucu açılsın bakayım.Eğer çözemesem haber veririm bakarız beraber. Teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
| Dns Sunucunuzu yeniden başlatın ve en fazla 24 saat bekleyin sorun düzelir(5 dakika içinde düzelecektir 24 saate gerek kalmaz genelde ama bazen kalıyor)
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
![]() Fakat işe yaramadı.Yani tamam 5-10 dakikaya geliyor.Hop bir kaç gün sonra gidiyor paso dns restartmı açcaz![]() Şimdilik bir sorun yok gibi gözüküyor.İnşallah olmaz |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |