| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
Marsın sitesi www.marsdc.net değilmi |
|
| |||
| |||
| Quote:
Siteyi neden yapıyorlar o zaman anlamadım. ![]() Sadece harita var yanılmıyorsam posta güvercini ile çalışıyorlar.. ![]() ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
MARS DC liyiz hatta şuan local ağ dan yazıyorum size 1 hafta datacenter deyim isteyen görüşmek için gelebilir nixcon a bakınca burası 10kat daha süper herşey yedekli ama hikayeden yedekli değil harbi harbi adamlar nekadar UPS gerekiyorsa x2 nekadar soğutma gerekiyorsa x2 şeklinde almış datacenterin direk 4/1 kısmını doldurduk sanırım adam akıllı herşeyi düzenlediğimizde satışlarımız tavan yapacak.. İstediğimiz herşeyi yapmamıza izin veriliyor o şekilde bir network sağlandı ve inanılmaz güzel şeyler çıkartacagız ortaya sonra anlatırım uzun uzun şimdi 1-2 sunucu var onlara bakmam lazım .D
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| ||||
| ||||
|
Kolay gelsin osman abi sana zor bir durum gerçekten.
|
|
| |||
| |||
|
güzel sorun yok sunucum var inş nixon gibi olmaz gidişleri iyi değil )
|
|
| ||||
| ||||
|
tasarla; dediğinden kendin birşey anladın mı
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| olesin seni adaş
adaş vala demek isteğim benidme orda sunucular var gayet iyi sorun yok ama bakalım gidişleri iyi marsın hızlılar yani pirim yapıyorlar nixon gibi kapanmazlar )bizimki erzurum turkcesi haha noktalama virgul felan yok anlayan anlamısıtr neyse ![]() kısmen boyle olayın ozetine gelirsek ; haha |
|
| ||||
| ||||
|
Demek adın sinan, ışığını ordan sezmişim ![]() Yanlız ben, forumun diğer 98%'i gibi Erzurum'lu olmadığımdan anlamadım kanımca
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Ni-Osmanı'da aramızda görmekten mutluyuz. Nixconın batmasına üzülmedim çünkü çok öncelerden sinyal vermişti üzüldüğüm bir konu varsa Osman gibi bir insan nixconun azabına uğramadan ordan kurtulamadı sonra üzerine gitti onlarca makinayı temizle yerleştir filan fıstık baya uğraştılar bundan sonrada başka bi yere gitmek isteyeceklerini sanmıyorum marsı kullanan biri olarak bunu korkmadan söyleyebiliyorum.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |