Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 11.05.08, 10:17 PM
JetTasarim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
JetTasarim JetTasarim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
A HREF="BEN"

Tecrübe Puanı: 1
JetTasarim is on a distinguished road
JetTasarim - MSN üzeri Mesaj gönder JetTasarim isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
"VSaBaH"

Arkadaşım karalama filan yaptığı yok. Birincisi biraz espiriye vurarak söylemiş o sözü. İkincisi ise gerçekten isimtescil dandirik dediği gibi. Bunun kanıtları ve sonuçları var hatta benimde 25 e yakın domainim var orada, zamanında almıştım ve çok üçkağıt yaptılar. 10 domain olan hesabımı çalıntı kart kullanımı diye kapattılar. Kart benim şahsıma ayitti ve bunu arayıp sert bir tavır sergileyerek zorla açtırdım. Sık sık sitede dns yönlendirmede sistem hatası veriyor, bir arkadaşım adres bilgilerinde ilçe kısmını yazmadığı için üyeliğini bloklamışlar, müşterilerin domainleri ortadan yok oluyor birden birde bunada şahit oldum, Ticketlere 1 haftada cevap verdikleri oluyor bu da doğru... İsimtescilin hataları saymakla bitmez saydıkça artar bunu internette webmaster forumlarında araştırıp görebilirsiniz. Fesih beyinde o mesajdaki amacının 1 domainden kar etmek için olduğunu sanmıyorum domainden edilen kar bi paket sigara parası anca (marlbora, parlement, camel hariç )

Saygılarımla...
(Her gerçek, önce hayaldir. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.)