| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Evet aynen dediğin gibi, şu andada sunuculara erişim yok büyük ihtimalle taşımayı başlattılar Allah yardımcıları olsun yarım saat filan dedi dün Osman bey ama sanmıyorum biraz daha fazla uğraşırlar gibime geliyor. Mars görevlileride yardım ediyordur gerçi
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| ||||
| ||||
|
valla ben işimi ayarladım sağolsun sinan yardımcı oldu. Yarın gidip nixcondan makinamı alacam. artık evde bol bol oyun yüklerim ona. zaten benim masa üstü baya yaşlanmıştı artık |
|
| ||||
| ||||
| Sağol darwinter, daha önce hiç çalışmadım oarayla ama çok kaliteli olduğunu söylüyorlar. Hele sinanlada biraz yol alaım hayırlısı ilerde sinan beni kovarsa softlayerde deneriz.
|
|
| ||||
| ||||
| sinan abi nereyi kullanıyo?
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
|
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
Sinan "Rapidswitch" ile çalışıyormuş
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| ||||
| ||||
|
sinanı sviçleyip yollamışlar diye duydum.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Ben hayatımda böyle rezillik görmedim hayatımda bukadar yorulmadım okadar sunucuyu nasıl kamyona yükledik nasıl mars dc ye getirdik ve nasıl indirdik.. herşeyden önemlisi nasıl ip verdik nasıl temizledik (çünkü toz 1 parmaktı) valla rekor kırdık yine ama bitirdik..
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() Çok sevindim halledebildiğinize..
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
Yanlış duymuşsun, her zaman büyüklerle çalışıyorum elbet bir gün sanada sunucu satacağım kaçışın yokkkkkkkk niiiiihohahaha ![]() kötü cadı gülüşü gibi oldu ![]()
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |