Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 12.05.08, 03:55 AM
haritSu haritSu isimli Üye şuanda  online konumundadır
Media Servers Projector

Tecrübe Puanı: 1011
haritSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond repute
haritSu - MSN üzeri Mesaj gönder haritSu - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Co-Location Sunucu Tavsiyesi?

Merhaba Arkadaşlar,

Haziran ayı içerisinde sağlam bir sunucu toplayarak co-location hizmeti almayı düşünüyorum. Ancak sunucu için çok sağlam bir sistem arıyorum. 3000 $'ı gözden çıkarttım.

Intel Xeon vs. işlemci tercihimdir.
8 Gb veya daha üstü bellek miktarı olabilir.
3-4 Adet 73 SCSI disk olabilir.
RAID 1 - 5 kullanabilirim.
Anakart olarak Intel'in sunucu tabanlı anakartlarından düşünüyorum.

FMS, RMS, Shoutcast vs. medya hosting sağlayabilecek bir sunucu olacak. Ayrıca FFMPEG, Mencoder, Libvorbis vs. bileşenlerini kurarak sadece FLV Hosting içinde kullanabilirim. Sözün kısası Medya Sunucusu olacak.

Günlük 10k - 15k arası ziyaretçi kaldırabilirse çok iyi olur Yani kaldırrır mı bilmiyorum açıkçası...

Bu özelliklerde fiyatıda piyasaya göre uygun toplayabilecek bir arkadaş varsa fiyat teklifini bekliyorum.

Teşekkürler,

e-posta & msn: halid@halid.org