| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| VPS ve Kaldırabileceği Ziyaretçi Sayısı Hakkında?
Merhaba Arkadaşlar, Bir arkadaşım için Core2Quad 6600 + 512Mb DD2 + 40 Gb HDD + 100 Gb Aylık trafik özelliklerinde bir VPS aldık. Video sitesi kurduk. Şu ostube denen scriptin yeni versiyonunu. 10'ar dakikalık videolar olacak sanırım. Şimdi sorum şu ;Kaba taslak sizce bu sunucu bu trafikle aylık en fazla ne kadar ziyaretçi alabilir? teşekkürler,
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
Böyle bir VPS yerine Netdirekt de bulunun P3 1Ghz 512 MB ramli sunucudan alırsanız sanıyorum daha iyi performans alırsınız. Sonuçta birisi VPS diğeri Dedicated olacaktır. Şuanda dediğim sunucu üzerinde biz de bir tane ostube sitesi çalıştırıyoruz. Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Video sitesi için trafik az değilmi biraz ?
|
|
| ||||
| ||||
|
Sanıyorum Türkiye lokasyon VPS olduğu için bu şekilde. VPS açıkcası önermiyorum. Sözlük sitem için VPS kullanıyordum çok sorun yaşıyordum. Shared hostta bile daha iyi çalışıyordu site düşünün artık ![]() Benim arkadaşa tavsiyem Avrupa lokasyonlu ufak bir sunucu ile işe başlamasıdır. Hem band hem para bakımından. |
|
| ||||
| ||||
|
Sunucu benim değil. VPS'e ancak para yetiştirebilecek bir arkadaş. Bu nedenle VPS ile başlamak istiyor. Eğer site trafiği vs. iyi giderse Dedicated'a hemen geçer. Orası problem değil.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |