Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 13.05.08, 01:31 AM
haritSu haritSu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Media Servers Projector

Tecrübe Puanı: 1011
haritSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond repute
haritSu - MSN üzeri Mesaj gönder haritSu - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
cakamen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet Pleskte bahsettiğiniz şekilde ssh yetkisi verilebiliyor fakat, kullanılan bant miktarını panelde göremiyorum bir türlü..

Verdiğiniz sitede bant miktarı hesaplama var evet ama ben hesaplamak değil çalışan radyoların ne kadar bant harcadığını öğrenmek istiyorum..

Bunun sebebi ne olabilir?
Bir DC nin altbayisinden aldığım için monitoring erişimimde yok. Bu trafiği takip etmenin basit bir yolu yokmu ?
Hayır yolu var.

MRTG kurarsan bu sorunu aşabilirsin. Yada farklı bir monitör yazılımı. Kuracağın bu yazılım X numaralı porttaki tüm trafiği kontrol eder ve sana net rakamlar söyler. Outband, Inbound, saat başı ping değerleri vs vs.

Bence bu yolu bir dene. MRTG kurulumu forumda mevcut. Ara bul yani...