| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Beyler bu servera bise oluyo arada sshden nasi gorurum cpu yoran seyi cpu bisey yoruyo bilmiyorum bi anda coklu email atabilir server yada yedek aliyodur ama ben ne oldugunu bilmiyorum su durumdayken ssh giriyor yada whm giriyor buyuk ihtimal cok sayida email atarken kitliyor siz yine bu tur biseyde ne oldugun anlamak icin ne yaparsiniz bi yazin ?? clamdup cpsrvdup exim (exim-4.68-1_cpanel_maildir)up eximstatsup ftpdup httpd (1.3.39 (Unix))failed imapup mysql (4.1.22-standard)up named (9.2.4)up popup Server Load106.47 (2 cpus) Memory Used31.1 % Swap Used3.07 % Disk /dev/sda1 (/) 25 % Son Düzenleme: Tahsin ALTAY; Tarih / Saat: 20.02.08 03:42. Sebep: whm üzerinden kopyaladığınız metni önce not defterine sonra foruma yapıştırın!!!! |
|
| ||||
| ||||
|
orda resim mi var? whm bağlantısı açılıyor?
|
|
| ||||
| ||||
|
arkadaşlar ya whm panelin ekran görüntüsünü alın ya da whm üzerinden kopyaladığınız metni önce not defterine sonra foruma yapıştırın! direk yapıştırdığınızda karmaşa oluyor.
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| ||||
| ||||
| whm panelinden mail queue manager veya ssh ile /var/log içinde mail ve maillog gibi dosyalara bakabilirsin. |
|
| |||
| |||
| buna bakarak neyi gorecegiz caba bilgi verebilirmisin?
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |