| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
merhaba arkadaşlar benim siteleri bi arkadaşın vpsye taşıyacazda ama ressler acmayı bilmiyorum + arkadaşta bilmiyor whm panelde ressler acıp yedekelri wgetle cekip resslere kurmak istiyorum nasıl yapabilirim? |
|
| |||
| |||
|
Ben Yardımcı Olabilirim Msn Adresimi Ekle ; msn adresim : ali@cetin.gen.tr |
|
| |||
| |||
|
ekledim ama çevrimiçi değilsiniz
|
|
| ||||
| ||||
|
Reseller hesabı oluşturmak için öncelikle resellere ait ana domaine whm'den bir account açıp Reseller Center bölümünden reseller olarak tanımlayıp yetkilerini vereceksiniz. Forumu araştırma ihtiyacı duyarsanız hepsinin anlatımı detaylı olarak mevcut zaten |
|
| ||||
| ||||
| Whm den Reseller hesabı açma ? Reseller Hesabı Açmak ? Konularını inceleyebilirsiniz. wget komutuyla yedekleri yeni sunucuya çekmek için ise cPanelden full backup alın işlem bittikten sonra backup_xxxx.tar.gz isimli yedek dosyasını public_html klasörüne taşıyın. Yeni sunucunun ssh'ına bağlanarak wget www.site.com/backup_xxx.tar.gz şeklinde yedeği sunucuya çekebilirsiniz. Fazla siteniz yoksa vaktim yettiği kadar yardımcı olabilirim. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |