| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
Makale hazırlayacak kadar bol zamanım olmuyor ama bu zamanı bulduguda hazırlarım emin olun.. Siz takıldıgınız yerlerde konu altından sorun ben cevaplarım.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
![]() Sanal bilgisayarda kurmayı denedim. Kernel panic verdi. Bir yere parametre mi girmem gerekiyor ? |
|
| |||
| |||
| voıp opratörü için
voıp olayını yapan veya kurlumu için bilgisi olan varsa görüşmek isterim ben istanbulda bu işi yapmayı düşünüyorum her türlü yardıma açıgım şimdiden tşk ederim msn ukonuk@mynet.com |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
all-generic-ide dene bakalım bir forumda okudum bad EIP value ile ilgili.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
|
merhabalar elstix le uğraştığınızı söylemişsiniz.elastix i kurduk.server mantığıyla bir pc yi 2mb sınırsız internet olan bir noktaya koyduk.bir kısım özelliklerini çalıştırdık.asıl sormak istediğim sey.elastix i bir vps üzerinde deneme şansımız olabilirmi.test süresince buradan denemelerini yapmak istiyorum.. bu konuda sizden destek alma şansımız varmı ?
|
|
| |||
| |||
|
bir sorumda su olacak.elastix de linux makinaya bir ftp programla baglanıp içinde editleme yapmak istiyorum (resimler ikonlar gibi) bunun için default gelen bir ftp user pass. bilgisi varmıdır.
|
|
| |||
| |||
|
birde elastix de flash operator panel de hafif silik çıkan extansionların nedeni nedir.koyu olanları arayabiliyorlar koyu görünenler onları arayamıyor.
|
|
| |||
| |||
|
voip -sip -kurulum kiralama ve satış için yerdım edebilirim iletişim REKLAM YASAKTIR!!! Son Düzenleme: haritSu; Tarih / Saat: 21.06.08 00:51. |
|
| ||||
| ||||
|
Uzun bir süre önce VoIP hakkında foruma yardım edebilen varsa yardımcı olabilir mi diye yazmıştım ama kimse cevap vermedi. Neyse... Epey araştırdım. Bu işlere bakan, türkiyede isim yapmış birisiyle görüşmelerim devam ediyor. Dediğine göre asterisk en iyi performansı centos üzerinde veriyormuş. Ancak böyle bir sistemin kurulması pahalı olabilirmiş. Asterisk'in klasik özellikleri; Dial Plan'ı hazırladığınız zaman gerekli yönlendirmeleri, seslendirmeleri verebilirsiniz. Sorgulama, tuşlama sistemlerini yönetebilir, yönlendirebilirsiniz. Kullanıcıları telefonda bekletmek, sıraya almak. Sırası geleni boşta olan operatöre aktarmak, ses kayıtlarını almak vs. hepsi asterisk'in işi. Bunun haricinde asterisk'in arayüzü olmadığı için profesyonel çalışacaksanız mutlaka ekstra bir yazılım kullanmanız gerekiyor. Bunun için en uygun olan sanırım şu an Freepbx. Onun haricinde bu tür yazılımlar pek yok. Trixbox üzerinde sanırım hep problemler çıkıyor. Güncelleme sonrasında tüm config dosyalarını tahrip ediyor. Bu yüzden kullanışlı değil... Ayrıca kullanıcıların istatistiklerini, ses kayıtlarını vs. gibi raporlama bilgilerini alabilmek için özel bir yazılım kullanmanız gerekiyor. en sağlam yazılım sanırım şuymuş; QueueMetrics - Call center monitoring solution for the Asterisk PBX || Loway PRI Card edinmeniz gerekiyor donanım olarak. Bilgisayar üzerine takılıyor ve aramaları takip ediyor. vs. vs. Çok uğraştırıcı ve külfetli bir iş... Çok fazla masraf yapmanız gerekiyor. Aksi takdirde performans alamıyorsunuz. Bu arada şu bankalarda vs. çalışan telefon sistemleri genelde asterisk üzerinden geçiyormuş |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |