Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 15.05.08, 04:22 PM
darkwinter darkwinter isimli Üye şimdilik offline konumundadır
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1001
darkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond repute
APC UPS bugün elime geçti arkadaşlar. Kurulumunu yaptım. Cihazı kutusundan çıkarırken bile kalite kokuyor Yan tarafına bantlanmış bir şekilde mühendis tarafından imzalanmış geçtiği 35 testtin raporu da dahil edilmiş. Cihaz 6.4 KG. İlk geldiğinde aküsünün tek kutupu sökülmüş geliyor. Cihazı çalıştırmadan önce bağlantısını yapmak durumundasınız. Cihaz bilgisayara usb ile bağlanıyor. Yalnız gönderilen yazılım CDsinde Vista driver' ı bulunmuyor. Dilerseniz apc.com' a kayıt olarak, Vista için driver' ını da indirebilirsiniz. Programı çok kullanışlı. UPS' inizin pil, şebeke voltaj durumunu, elektrik kesintilerini ve dalgalanmalarını izleyebiliyor, voltaj ve dalgalanmalar için ince ayar yapabiliyorsunuz. En sevdiğim özelliği de elektrik kesintilerinde öten gıcık sesi siz uyurken rahatsız etmemesi için belli saatler arası kapatabiliyorsunuz. Ayrıca cihazı ayarladığınız takdirde, elektrik kesintilerinde pilin durumuna göre bilgisayarınızı kapatabiliyor.(Örneğin cihazınızın pili, bilgisayarı 5 Dk. idare edecek güce düştüğünde, yazılım devreye girerek, çalışan bütün dosyalarınızı kayıt edip; bilgisayarınızı kapatıyor.) En kullanışlı yanı da pil bitim süresini göstermesi. Test ettiğim kadarıyla modemimi ve notebook' umu 1 saatin üzerinde çalıştırıyor. Test ederken sıkıldığım için 1 saat sonrasını denemedim.

Toparlarsam, cihaz güzel; ihtiyaçlarınızı fazlası ile karşılayacaktır. Almak isteğenlere tavsiyemdir.

Etiketler: APC, UPS, 550 ES