| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Rezil oldum yeni bir reseller yada benzeri lazım
Kafam dönmüş durumda sinirden ne yapacağımı şaşırdım konuyu açacak bir yer bulamadım yanlış yaptıysam özür dilerim.... mayısın 6 sında bir şirketten linux reseller aldım en büyük paketii aylık taksitlerle veriliyordu bu yüzden yılllık ödeme yerine aylık ödeme seçtim 1 aylık kiraladım... ne yazıkkı 5. kez sorun yaşıyorum 10 gün önce siteye erişim kuramamıştım aradım httpd ayarları bozulmuş diğer siteler yüzünden ayarlıyorum dediler 30 dk boyunca kapalı kaldı cumartesi günü öğlen vakti 10 dk bpyunca kesildi ve cumartesi gecesi 11 den pazar sabahı 10-11 e kadar yaklaşık 12 saat boyunca erişim yoktu... sordum ip lere saldırı varmıi Bu sabah 10 dk lık ve şimdide yaklaşık yarım saatlik kesinti sürüyor ve daha ne kadar süreceği belli değil... bi ticket sistemi var mesai saatleri dışında diye kapalı msn den ulaşamıyorum telefonları açmıyorlar ve barındırdığım sitelerden durmadan telefon geliyor Rezil olmuş durumdayım... güvendik hostbulda 300 olumlu cevabı var 4 bin küsür domain barındırıyormuş inandık aldık pişman oldum... Şimdi allah rızası için biri bana yardım etsin Lütfen kendi şirketleri olan kişiler kesinlikle kendilerini Övmek için reklam yapmasın şuan okuduğum her övücü söz bile soğumama sebep olabilir... Sizden fikir istiyorum Şuan sadece reseller aldım eğer reseller almam daha iyi olursa hangi şirketten alayım ama ilk özelliği böyle kesinti yaşamamış kişiler ve 7x24 açık olan biri olsun çünkü sabah 4 lere kadar internette olan biriyim... vps dediacted bunlarla hiç ilgim olmadı nasıl kullanırım alsam kalkabilirmiyim ne kadar zorlar beni hiç bilmiyorum bu yüzden hiç girmek istemedim bu işe ama bunlardan birini aldığım taktirde böyle sorunlarla dahamı az karşılaşırım... bana lütfen yardım edin git gide rezil oluyorum sağolsun hostçum sayesinde... Last edited by mekakato; 26.05.08 at 02:24. |
|
| ||||
| ||||
|
Çok hitli sitelerin yoksa Reseller Web Hosting Provider - Reseller Hosting, VPS Service and Affiliate Program 'u öneririm. Geçen sene sitemin hitleri 1 1.5K civarı iken kullanmıştım. Açıkcası hiç sorun yaşamadım. Şuanda durum nedir ne değildir bilmiyorum.
__________________ Vizeler bitti. Antalya beni bekle. Geliyorum |
|
| |||
| |||
|
Hostgator.com Resellerzoom.com Bence ikisi köklü firmalar. İyi hizmet veren firmalar. Satın almadan önce sözleşmelerini okumanı tavsiye ederim.
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| |||
| |||
|
Teşekkür ederim Cevaplarınız için vps almaya karar verdik... hala araştırmamız Sürüyor Bu verdiğiniz linkler hakkındada araştırmalara başladık Çok düşünüp bir kere almak gerek sanırım Teşekkkür ederim Tekrar Not: 5 tane site barındırıyoruz 3 ü bizim ama 2 müşterimizden 1 i Özel bir Söktörde Ve onlara karşı olan itibarımız Zedelenmemesi için Bu kadar çok sıkıntı çekiyoruz o yüzden sorunsuz bir hizmet almamız gerek :S ... Sağolun |
|
| ||||
| ||||
| Reklam Yasaktır!
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| |||
| |||
|
evet onun hakkındada Bilgimiz var Teşekkür Ederim.
|
|
| |||
| |||
|
Hostgatorda yaklaşık 1 yıl shared hosting kullandım. Sunucuları çok stabil çalışıyor. 20k da 3-4 aydan sonra çıkardılar. Kesinlikle önerebilirim. Oradayken uptime %100 dü şimdi kendi sunucumda %99,98 de dolaşıyor |
|
| |||
| |||
|
resellerzoom rezalet ötesi yanından bile geçmeyin ama Hostgator bir numaradır
|
|
| |||
| |||
| BEN BİR KÖRÜM REKLAM YASAK DEMİŞLER BEN HALA SALAK SALAK REKLAM YAPIYORUM ÖZÜR DİLERİM FORUM KULLANICILARI... Last edited by sinangunay; 26.05.08 at 21:16. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |