Hosting ve Network » Duyurular, Haberler, Bilgilendirmeler

Rezil oldum yeni bir reseller yada benzeri lazım

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Hosting ve Network » Duyurular, Haberler, Bilgilendirmeler

Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR
Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19.05.08, 18:07
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
mekakato is on a distinguished road
Rezil oldum yeni bir reseller yada benzeri lazım

Kafam dönmüş durumda sinirden ne yapacağımı şaşırdım konuyu açacak bir yer bulamadım yanlış yaptıysam özür dilerim....

mayısın 6 sında bir şirketten linux reseller aldım en büyük paketii aylık taksitlerle veriliyordu bu yüzden yılllık ödeme yerine aylık ödeme seçtim 1 aylık kiraladım...

ne yazıkkı 5. kez sorun yaşıyorum 10 gün önce siteye erişim kuramamıştım aradım httpd ayarları bozulmuş diğer siteler yüzünden ayarlıyorum dediler 30 dk boyunca kapalı kaldı cumartesi günü öğlen vakti 10 dk bpyunca kesildi ve cumartesi gecesi 11 den pazar sabahı 10-11 e kadar yaklaşık 12 saat boyunca erişim yoktu... sordum ip lere saldırı varmıi

Bu sabah 10 dk lık ve şimdide yaklaşık yarım saatlik kesinti sürüyor ve daha ne kadar süreceği belli değil...

bi ticket sistemi var mesai saatleri dışında diye kapalı msn den ulaşamıyorum telefonları açmıyorlar ve barındırdığım sitelerden durmadan telefon geliyor Rezil olmuş durumdayım...

güvendik hostbulda 300 olumlu cevabı var 4 bin küsür domain barındırıyormuş inandık aldık pişman oldum...

Şimdi allah rızası için biri bana yardım etsin Lütfen kendi şirketleri olan kişiler kesinlikle kendilerini Övmek için reklam yapmasın şuan okuduğum her övücü söz bile soğumama sebep olabilir...

Sizden fikir istiyorum Şuan sadece reseller aldım eğer reseller almam daha iyi olursa hangi şirketten alayım ama ilk özelliği böyle kesinti yaşamamış kişiler ve 7x24 açık olan biri olsun çünkü sabah 4 lere kadar internette olan biriyim...

vps dediacted bunlarla hiç ilgim olmadı nasıl kullanırım alsam kalkabilirmiyim ne kadar zorlar beni hiç bilmiyorum bu yüzden hiç girmek istemedim bu işe ama bunlardan birini aldığım taktirde böyle sorunlarla dahamı az karşılaşırım...

bana lütfen yardım edin git gide rezil oluyorum sağolsun hostçum sayesinde...

Son Düzenleme: mekakato; Tarih / Saat: 26.05.08 01:24.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 19.05.08, 22:48
SDÜ Bilg. Programcılığı

Tecrübe Puanı: 2
WoLeRiNe is on a distinguished road
WoLeRiNe - MSN üzeri Mesaj gönder WoLeRiNe - YAHOO üzeri Mesaj gönder WoLeRiNe isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Çok hitli sitelerin yoksa Reseller Web Hosting Provider - Reseller Hosting, VPS Service and Affiliate Program 'u öneririm. Geçen sene sitemin hitleri 1 1.5K civarı iken kullanmıştım. Açıkcası hiç sorun yaşamadım. Şuanda durum nedir ne değildir bilmiyorum.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 19.05.08, 22:55
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1001
darkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond repute
Hostgator.com
Resellerzoom.com

Bence ikisi köklü firmalar. İyi hizmet veren firmalar. Satın almadan önce sözleşmelerini okumanı tavsiye ederim.
Alt 20.05.08, 01:52
Sempron

Teşekkür ederim Cevaplarınız için vps almaya karar verdik... hala araştırmamız Sürüyor Bu verdiğiniz linkler hakkındada araştırmalara başladık Çok düşünüp bir kere almak gerek sanırım Teşekkkür ederim Tekrar

Not: 5 tane site barındırıyoruz 3 ü bizim ama 2 müşterimizden 1 i Özel bir Söktörde Ve onlara karşı olan itibarımız Zedelenmemesi için Bu kadar çok sıkıntı çekiyoruz o yüzden sorunsuz bir hizmet almamız gerek :S ...

Sağolun
Alt 20.05.08, 03:36
Media Servers Projector

Tecrübe Puanı: 1012
haritSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond repute
haritSu - MSN üzeri Mesaj gönder haritSu - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Reklam Yasaktır!
Alt 20.05.08, 06:03
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1001
darkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond repute
Alıntı:
mekakato yazmış Mesajı göster
Teşekkür ederim Cevaplarınız için vps almaya karar verdik... hala araştırmamız Sürüyor Bu verdiğiniz linkler hakkındada araştırmalara başladık Çok düşünüp bir kere almak gerek sanırım Teşekkkür ederim Tekrar

Not: 5 tane site barındırıyoruz 3 ü bizim ama 2 müşterimizden 1 i Özel bir Söktörde Ve onlara karşı olan itibarımız Zedelenmemesi için Bu kadar çok sıkıntı çekiyoruz o yüzden sorunsuz bir hizmet almamız gerek :S ...

Sağolun
Sunucu yönetimi hakkında bilginiz yoksa size tavsiyem Managed VPS planlarını tercih etmeniz; yoksa eskisinden daha rezil olursunuz
Alt 20.05.08, 11:15
Sempron

evet onun hakkındada Bilgimiz var Teşekkür Ederim.
Alt 20.05.08, 23:09
Atari

gfxcm is on a distinguished road
Hostgatorda yaklaşık 1 yıl shared hosting kullandım. Sunucuları çok stabil çalışıyor. 20k da 3-4 aydan sonra çıkardılar. Kesinlikle önerebilirim. Oradayken uptime %100 dü şimdi kendi sunucumda %99,98 de dolaşıyor
Alt 21.05.08, 16:48
Celeron

Tecrübe Puanı: 2
youdie is on a distinguished road
resellerzoom rezalet ötesi yanından bile geçmeyin ama Hostgator bir numaradır
Alt 24.05.08, 22:41
Sempron

designizmir is on a distinguished road
BEN BİR KÖRÜM REKLAM YASAK DEMİŞLER BEN HALA SALAK SALAK REKLAM YAPIYORUM ÖZÜR DİLERİM FORUM KULLANICILARI...

Son Düzenleme: sinangunay; Tarih / Saat: 26.05.08 20:16.

Seçenekler
Stil