| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Awbs
evet arkadaşlar, curl u yaptıktan ve awbs yi kurduktan sonra 3 yeni sorum olacak. ![]() 1. ticket sisteminde turkce karekterler bozuk gozukuyor onu nasıl duzenleyebiliriz. 2. Ornek ; " Vital Web Hosting, Toplu SMS, Web Tasarimi, Linux Hosting, Windows Hosting, Domain Kayit, Bayi hosting " adresinde uye olurken isim,soyisim v.s yazarken kucuk harf yada tr karekter kullansak bile,otomatik olarak yazıyı buyultuyor.bunu nasıl yapabiliriz. 3.son olarak yine " Vital Web Hosting, Toplu SMS, Web Tasarimi, Linux Hosting, Windows Hosting, Domain Kayit, Bayi hosting " adresinde uye olurken il i seçtikten sonra altta otomatik olarak ilçeler çıkıyor.bunu nasıl yapabiliriz. awbs yi host satışı olarak kullanmayacagız,o yuzden bu konular hakkında fazla bilgimiz yok. :S şimdiden tşkler. |
|
| ||||
| ||||
|
1. soruya yanıt vereyim sadece onu biliyorum ![]() Meta taglardan dil seçeneğini düzgün ayarlamanız lazım..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
business isimli temanın header.php isimli sayfayı php editör ile açın ve içindeki şu konu değiştirin : <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"> bu kod içinde bir olan kısmı 9 yapın. Örnek : <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9"> Diğer sorularına gelince kayıt sayfasında ve müşteri panelindeki profil düzenleme sayfaları üzerinde oynamalar yapman gerekmektedir. Porfesyonel şekilde php bilgin varsay yapabilirsin ama yoksa ücretli yaptırman gerekli. |
|
| ||||
| ||||
|
Cevap 2 ve 3 ilçeler için bir js dosyası dosyası lazım. harflari büyütmek ve türkçe karakter engeli için bir java script kod gerekiyor. ben yapmıştım bir ara öyle yayını sürdümdüm. yalnız şöyle bir bu vardı çözemediğim için kaldırdım. üye olmadan sipariş veren biri sipariş sonunda üye olması isteniyor üye oluyor ve sipariş sayfasına yönleniyor. ama sepet boş oluyor bu sefer normalde sepetin dolu olması gerekmekteydi. bu yaptığını paylaşırmısın diyeceksiniz. hayır paylaşamam malesef. |
|
| |||
| |||
|
ili seçince gelen ilçeler js dosyalarını da header.php de de java kodlarını girmelisin yoksa çalışmaz
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |