| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Sunucumda 5 ip var. Ana ip hariç olan diğer 4 ip'ye bir siteyi aktardığımda başka site eklenemiyor. Neden olabilir nasıl yapabilirim?
|
|
| ||||
| ||||
|
2. bir siteyi aktarmak istediğinizde ne gibi bir uyarı/hata alıyorsunuz ?
|
|
| |||
| |||
|
uyarı veya hata almıyorum. Change ip adress'ten girdiğimde domaini tıklayıp change diyorum. Karşıma gelen ekranda daha 1 site bulunan ip'ler görünmüyor o yüzden seçemiyorum.
|
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba WHM de Multi-Accounts Function menüsünün altında Change Multiple Sites' IP Addresses Yazar. burdan ip adresi vermek istediğiniz domain adreslerini seçin daha sonra en altta Change Ips of Selected Accounts yazsına tıklayın bi sonraki ekranda size ip listesini çıkarıcaktır. Bu şekilde değiştirebilirsiniz. Saygılarımla
__________________ http://www.marmaradizayn.net - YS-(1012) |
|
| |||
| |||
|
Cevabın için teşekkürler marmaradizayn, belirttiğini yapmaya çalışıyorum fakat yine aynı şekilde 1 site bulunan ip'ler listelenmiyor. Mecbur main ip'ye kalıyorum. Resimi eklenti olarak ekledim bu şekilde boş görülüyor resimden bakabilirsiniz.
|
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, WHM root üzerinde Show IP Address Usage linkine tıklayınız, çıktıyı buraya yazmanızı rica ederim.
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com |
|
| |||
| |||
|
Buyrun caps ektedir. Domainleri ve ip'nin bazı kısımlarını kapattım. Kapatılan ip yerleri aynı sayıdır.
|
|
| ||||
| ||||
| Sizden istemiş olduğum resimde görülen şudur tüm IP'lerinizin şu anda kullanımda olduğudur, sadece ana IP bir çok site tarafından shared şeklinde kullanılabilir kalan 4 ip nizi zaten diğer sitelere vermiş bulunmaktasınız, bu nedenle 0 IP kullanılabilir olduğundan diğer sitelere özel ip atayamıyorsunuz, datacenterınızdan daha fazla ip satin alarak veya talebi yaparak sorununuzu giderebilirsiniz.
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com |
|
| |||
| |||
|
bende bundan bahsediyorum zaten. Ana ip hariç olan ip'lere 1 site yerine 2 veremiyor muyum? 10 sitem varsa 2-2-2-2-2 şeklinde 5 ip'ye dağıtmak istiyorum. Bunun imkanı yok mu? Arkadaş ancak reseller açarak yapabilirsin dedi. Doğru mudur? Tüm arkadaşlara cevapları için teşekkür ederim. |
|
| ||||
| ||||
| Evet doğrudur, ana IP dışındaki ekstra IP'lerinize birden fazla site atayamazsınız. Arkadaşınızın bahsettiği şekilde reseller hesapları ile yapılabilir.
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |