| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| MyBB 1.2.11 Tam Türkçe Kurulum Paketi
MyBB 1.2.11 Türkçe Tam Paket Çıktı Arkadaşlar... Paket içerisinde bulunan tüm dosyalar Kaspersky, Nod32 gibi antivirüs programlarının son sürümlerinden güvenli olarak geçmiştir, paketi güvenle yükleyebilirsiniz. Site kurulumunu yaptıktan sonra sitenin en altında bulunan Copyright ve Türkçe çeviri linklerini silmeniz kesinlikle Yasaktır! Kullanıcı hatalarından paket ve paket yapımcıları sorumlu değildir. Gerekli yardım web sitemizde sağlanmaktadır. ----------------------------------------- Dil Dosyaları Çevirisi ve Uyum: dared Paket Kurulumu Dosyaları: dared / eXeLaNcE Grafik Destek: LoneLy Kurulumu Deneyenler: dared - S1R - eXeLaNcE Herhangi bir işlem yapmadan önce web sitenizi yedeklemenizi öneriyoruz... DOWNLOAD |
|
| ||||
| ||||
| Güzel hayırlı olsun. bende bir ara deniyeyim şu mybb'yi. Ama bu elemanlar kim hacker lakapları gibi ![]() isimleri yokmu arkadaşların. sonuçta ciddi bir iş yapıyorsunuz bence en azından bazılarınız isminizle piyasada bulunsanız daha iy. yinede karar sizin tabi. |
|
| ||||
| ||||
|
sinangunay
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
dared - Levent S1R - Soner Exelance - emre ![]() |
|
| ||||
| ||||
|
Hey benim bir isimim var eXeLaNcE=Emre benim
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| ||||
| ||||
|
senin olmadığın yer yok |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |