Tekil Mesaj gösterimi
  #16 (permalink)  
Alt 25.05.08, 03:09 AM
harunca harunca isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Atari

Tecrübe Puanı: 0
harunca is on a distinguished road
az önceki resinlerde biraz kablo salatası gördüm. yerlere bırakılmış kasalar ( ya hu internet cafe de bile adam bilgisayarı masaya yaptıgı rafa göze koyuyor sunucu bilgisayarın yerlerde ne işi var ) . DC de çalışan arkadaşlar heralde sosyal faliyet için bu kasaların üzerinden sek sek oynuyolar . teklan da da sportif faaliyetler var ama en azından masa tenisi oynuyorlar ve kasaların üzerinde değil ))) . canım sıkılınca bazen açıp seyrediyom da. şeffaf adamlar teklan çalışanları. 24 saat dc kameradan izletiyorlar. ayrıca ben az önceki resimlerde yan yatmış çamura batmış bir kaç server gördüm.( sanırım evden , komşundan fazla kasaları getirmişler stok bitince ) ve kasa kapakları olmayan kasalarda sanırım özel iklimlendirme sınıfına giriyor . ( extra ücretlidir kesin ) başka bişey yok. benim fikrim bu resimleri koyan arkdaş bu DC ye büyük bir kötülük yapıyor . 10 üzerinden 1 veriyorum. kurumsal olan zaten bu resimleri görünce vazgeçer . eh oyun sitesi portal vs vs açanlar zaten anladıklarından değil birbirlerinden duyup alıyorlar.
1. teklan , 2. natro diyorum. 3. tercih isterseniz DGN

Belki daha iyileri vardır ama ben sadece denediğim 7 - 8 tanesi içinden söylüyorum. malum son yağmurlar ile bu DC lerde mantar gibi çoğalmaya başladı

windows sunucum mesela teklanda . 60 gündür restart bile yapmadım. 2 ay öncede güncelleme muhabbetinden restart gerekti )
natroda da linuxum vardı ama tr fiyatlar malum. mecburiyetten yurtdışı yaptım. süperdi. adamlar şu sorun var demeye kalmadan hem sorunu hem çözümü DETAYLI ŞEKİLDE sebebleriyle falan söylüyolardı. sattıkları şeye hakimler yani. kardeşim bilmiyorsan linux dedicated satmayacaksın. biliyorsan , ben linuxun altından girer üstünden çıkarım diyorsan satacaksın. yok sadece benim gibi linux kullanacak kadar biliyorsan linux a dalmayacaksın. bu olay bu kadardır. linux yuzunden sorun yaşamadığım tek DC natro dur.
sadece hosting iyidir güzeldir. Oyun siteleri protaller vs hep oraya kurarlar ( birbirlerinden duyduklarından ). kim ne derse desin sözümü esirgemeyeceğim her şey bir tarafa fiyatları kazıktır
ama vargonen e vs bakınca ( adamlar sadece host veriyorlar ama 2 sunucu parasına )) biraz insaflı olasım geliyor ama harbi pahalısınız be abi :S

buyrun natrodan bir iki enstantene

sonuç olarak sadecehosting te biraz tertip düzen ve fiyatlarda indirim şart

ben neden teklan diyorum biliyor musunuz. arkadaşlar bir DC nin kapısından girmeden oraya sunucu kurulmaz bu 1
firma kaç yıldır bu tür hizmetler veriyor bakılmadan asla konulmaz bu 2
daha diğer DC ler piyasada yokken biz teklan irc server da chat chut yapıyorduk ( ah dere script nerdesin )
( babadan miras desek olcek heralde. bebektik işte o zamanlar. ne gezer öyle hırla chat. bi microsoft chatimiz vardı bi dalnet. webcam bile yoktu yaw )

yani neymiş. firma eski olcek ama sistemler yeni

gerisi hikaye. kuruluş yılına bakın. gidin bi gezin. sonra fiyatları kıyaslayın. sonuç ortaya çıkar

görüşürüz arkadaşlar.

Konu harunca tarafından (25.05.08 Saat 03:35 AM ) değiştirilmiştir..