| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| www sorunu
Merhaba Arkadaşlar . yeni bir hesap açıyorum ve hesap açıldıgına dair bilgi ekranında şu hatayı alıyorum. Added Entries to httpd.conf [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]Bind reconfiguring on server using rndc Added Named File Hesabı silip baştan açıyorum. Delete Dns Zone vs. aklıma gelebilecek herşeyi yaptım. Ama sonuç degişmiyor. Host açılıyor ulaşımda var fakat. domain in başında www ekleyince girilemiyor. Diger Domainlerde herhangi bir sorun yok. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim |
|
| ||||
| ||||
| SSH dan şu komutu yazın ve işlem bitince tekrar oluşturmayı deneyin hesabı /scripts/upcp --force
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Dedigin işlemleri yaptım fakat degişen bir şey olmadı HostBank ... Sanırım whm panelin .de uzantılı domainlere gıcıgı var ![]() Siz bi denem.de domainli bir kullanıcı açabilir misiniz? Acaba Sizdede Aynı Sorun var mı? |
|
| |||
| |||
|
www ile girememek dnslerden sanırım. Müşteri bize yönlendirme yapmıştı. Domain uzantısıda .de olduğu için gecikti. Almanya bu konuda baya kötü imiş duydugum kadarı ile |
|
| ||||
| ||||
|
BIND sunucunuzda problem olabilir. Bunun dışında .de domainler sanırım 1-2 haftada ancak yönleniyor :-/ Almanya'nın isim sunucuları çok kötü durumda evet....
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
.de domainler in dns leri farklı klas ip de bulunmalıdır bunu unutmayınız.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |